MENÜ

Fenerbahçe'de Fred sürprizi! Teklifleri açıkladılar...

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Fred, bu sezon sergilediği performans ile adeta ikinci baharını yaşıyor. Brezilyalı futbolcunun bu yükselişi, teklifleri de beraberinde getiriyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Fred sürprizi! Teklifleri açıkladılar...

Yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig devi Manchester United'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Fred, sezon başından bu yana sergilediği performans ile adeta parmak ısırttı. Brezilyalı orta saha, sarı-lacivertli takımın Galatasaray ile girdiği şampiyonluk yarışında anahtar isimlerden oldu. Fred'in bu harika performansı, hem İngiltere'de hem de ülkesi Brezilya'da geniş yankı buldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Fred sürprizi Teklifleri açıkladılar...

İNGİLİZLER ŞAŞIRDI

Manchester United'dan gelen Fred'in bu performansına İngiliz medyası da şaşırdı. United'a yakın bir haber sitesi olan Thepeoplesperson, 30 yaşındaki futbolcunun takımdan gönderilmesini eleştirdi. Fred'in Trendyol Süper Lig'i domine ettiğinin vurgulandığı yazıda şu ifadeler kullanıldı: "Fred bu yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye satıldığında, birçok Manchester United taraftarı, onu nihayet elden çıkardıkları için mutluydu.

Temmuz ve ağustos aylarında Fred'in yaratıcılık eksikliğini tamamlaması için transfer edilen Mason Mount ve Sofyan Amrabat büyük bir heyecan yarattı. United nihayet Fred dönemini geride bırakmış ve orta saha departmanını yenilemişti. Ancak ocak 2024'e geldiğimizde bu değişimin sahaya pek yansımadığını görüyoruz.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Fred sürprizi Teklifleri açıkladılar...

"AMRABAT'TAN DAHA FAZLA KATKI SAĞLAYABİLİRDİ"

Bu nedenle, orta saha oyuncusunu satmak garip ve açıkçası yanlış bir seçim gibi görünüyor. Fred asla dünya standartlarında bir oyuncu olmayacak ve en üst seviyede her zaman zayıf yönleri olacak. Ancak geriye dönüp baktığımızda, özellikle United'ın uygulamaya çalıştığı pres oyununu göz önünde bulundurduğumuzda Fred, Mount ve Amrabat'tan daha fazla katkı sağlayabilirdi."

BREZİLYA'DAN 3 TEKLİF!

Bu arada Fred'in performansı sadece İngiltere'de değil, ülkesi Brezilya'da da yankı buldu. Brezilya basınında yer alan habere göre Internacional, Palmeiras ve Vaco da Gama, tecrübeli orta sahaya talip oldu. Haberde, Fred'in bonservis ücretinin 20 milyon euro olduğu belirtilirken, bu yüksek meblağdan dolayı söz konusu Brezilya kulüplerinin kiralama seçeneğine yönelebileceği kaydedildi. Bu sezon Fenerbahçe ile 20 maça çıkan Fred, 6 asist yaptı.

Fenerbahçede Fred sürprizi Teklifleri açıkladılar...

YORUM YAZ