MENÜ

Şampiyon yapıp bırakıyor! "Thomas Tuchel, Bayern Münih'ten ayrılacak"

Bundesliga’da şampiyonluğa ulaşan Bayern Münih’te Alman hoca Tuchel’in takımdaki geleceği tartışılıyor. Efsane futbolcudan, kulübün tüm planlarını bozacak bir açıklama geldi. İşte detaylar…

Şampiyon yapıp bırakıyor! "Thomas Tuchel, Bayern Münih'ten ayrılacak"

Cumartesi günü üst üste 11. Bundesliga şampiyonluğuna ulaşan Bayern Münih’te sular bir türlü durulmuyor. Şampiyonluk akşamında kulüp CEO’su Kahn ve sportif direktör Salihamidzic'in görevlerine son verildi.

Haberin Devamı

Dramatik bir şekilde son hafta maçında Bayern, rakipleri Borussia Dortmund'u kendi sahasında berabere kalmasının ardından şampiyonluğa ulaştı. Jamal Musiala'nın Köln'deki 89. dakikada golü, Dortmund'un Mainz ile 2-2 berabere kalmasıyla Bayern'e zaferi getirdi.

Şampiyon yapıp bırakıyor Thomas Tuchel, Bayern Münihten ayrılacak

NAGELSMANN’IN KADERİ

Bu sezon Bayern Münih adına oldukça dalgalı bir yıl oluyor. Alman ekibi, hem şampiyonlar Ligi hem de Bundesliga’daki ilerleyişini sürdürürken o zamanki teknik direktörleri Nagelsmann’ı kulüpteki oyuncuların gelişimini yetersiz bulduğu gerekçesiyle kovmuştu.

ŞAMPİYONLUK AKŞAMI KOVULDULAR

Bundesliga şampiyonu Bayern Münih, Şampiyonluk akşamında kulüp CEO’su Kahn ve sportif direktör Salihamidzic'i kovduklarını açıkladılar. Standartlarını her zaman en yükseğe koyan Bundesliga devi, kriterlerinden asla ödün vermediğini gösterdi.

Haberin Devamı

Şampiyon yapıp bırakıyor Thomas Tuchel, Bayern Münihten ayrılacak

FLAŞ AÇIKLAMA

Bayern ve Liverpool’un eski orta saha oyuncusu Dietmar Hamann; Thomas Tuchel'in Bayern Münih'ten ayrılan Oliver Kahn ve Hasan Salihamidzic'e katılmasını önerdi.

Alman televizyonunda şunları söyledi: “İnsanlara böyle davrandığınızda kendinize şunu sormalısınız: Bu kulüp için çalışmak ister misiniz? Tuchel'in de yakında ayrılmasını göz ardı edebileceğini sanmıyorum. Ama onu kulüp kovmayacak, Tuchel kendisi Bayern Münih’ten ayrılacak.”

Bu açıklama üzerine tüm gözler Tuchel'in üzerine döndü ve Alman hocanın, çok kısa bir süre içerisinde takımda kalıp kalmayacağına yönelik kararını vereceği bildiriliyor.

Şampiyon yapıp bırakıyor Thomas Tuchel, Bayern Münihten ayrılacak

YORUM YAZ