MENÜ

Saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'den olay karar! Olay sonrası...

10 gün önce eşinin doğumuna sevinen ve ikinci kez baba olan Halil Umut Meler, yaşadığı çirkin saldırı sonrası büyük üzüntü yaşadı. Türkiye’nin 1 numarası olarak görülen 37 yaşındaki hakemin yaşananlar sonrasında olay bir karar verebileceği öğrenildi.

Saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'den olay karar! Olay sonrası...

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler’e yumruklu saldırı gerçekleştirmişti. Saldırının ardından Halil Umut Meler’in sol gözü morarırken çatlak oluşmuştu. 37 yaşındaki hakem bunun yanı sıra, tekmelere maruz kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkarıldı.

Haberin Devamı

Çiçeği burnunda baba

Hastanede tedavisi devam eden ve hayati bir tehlikesi bulunmayan hakem Halil Umut Meler ile ilgili üzücü bir detay ortaya çıktı. Hakem Halil Umut Meler’in çiçeği burnunda baba olduğu ortaya çıktı. Meler’in eşi geçtiğimiz hafta doğum gerçekleştirmişti. Hakem Halil Umut Meler’in 10 günlük bebeğini görmek için gerekirse ambulansla İzmir’e nakil edilmek istediğini hastane yetkililerine ilettiği öğrenildi.

İŞTE TFF'NİN OLASI YOL HARİTASI...

Saldırıya uğrayan Halil Umut Melerden olay karar Olay sonrası...


'Seni öldüreceğim' dedi

Hastanede tedavisi devam eden Meler, ifadesinde şunları söyledi: “Faruk Koca benim sol göz altıma yumrukla vurdu, yere düştüm. Ben yerdeyken tüm şahıslar birçok kez yüzüme ve vücudumun diğer yerlerine tekmeyle vurdular. Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana ‘Sizi bitireceğim’ dedi. Bana hitaben ‘Seni öldüreceğim’ dedi. Bana vuran Faruk Koca’dan ve diğer şahıslardan davacı şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum. Söyleyeceklerim bundan ibarettir.”

Haberin Devamı

Saldırıya uğrayan Halil Umut Melerden olay karar Olay sonrası...


Ailesine bugün kavuşacak

Yaşadığı çirkin saldırı sonrası büyük hayal kırıklığı yaşayan Meler’in hakemlik kariyerine nokta koymayı düşündüğü ifade edilirken bu konuda ailesinin yanına gittikten sonra kararını vereceği belirtildi. Olay sonrasında geceyi hastanede geçiren FIFA Hakemi’nin sabah taburcu edilmesine müsade edilmedi. Durumunun 24 saat daha takip edilmesine karar verilen Meler’in bugün İzmir’e ailesinin yanına gitmesi bekleniyor.

2017'den beri FIFA'da

Halil Umut Meler, 1 Ağustos 1986 yılında İzmir Selçuk’ta dünyaya geldi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olan Meler, bu dönemde hakem olarak görev almaya başladı ve ardından İzmir’e dönerek il hakemliği yaptı. 2013 senesinde Ulusal kategoriye yükseldikten sonra 2017’de FIFA kokartını aldı.

Saldırıya uğrayan Halil Umut Melerden olay karar Olay sonrası...

YORUM YAZ