MENÜ

Sadio Mane’nin bonservis ücreti belli oldu: Premier Lig’e dönüyor

Senegalli yıldız Mane, Almanya’daki kariyerinde taraftarların beklentisini karşılayamayınca Premier Lig ekipleri devreye girdi. Yıldız oyuncu, astronomik bir ücret karşılığında yeniden İngiltere’nin yolunu tutabilir.

Sadio Mane’nin bonservis ücreti belli oldu: Premier Lig’e dönüyor

Sadio Mane ve Joao Cancelo'nun Bayern Münih'te bir geleceğinin olmadığı konuşulurken her iki oyuncunun da bu yaz, Alman kulübünden ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

31 yaşındaki Senegalli forvet Mane, Bundesliga’nın son şampiyonuna geçen yaz Liverpool'dan 27.4 milyon Sterlin’e katıldı.

ENES ÜNAL İÇİN OLAY İDDİA

Sakatlığı nedeniyle istediği kadar forma şansı bulamadığı Bayern Münih’te sadece 12 gol attı.

Ancak, attığı gollerden çok Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'ye 3-0 kaybettikten sonra Leroy Sane ile soyunma odasında yaşadığı kavgayla konuşuldu.

Mane, tüm sezon boyunca istediği kadar forma şansı bulamadı ve Thomas Tuchel, teknik direktör olarak Julian Nagelsmann'ın yerini aldığından beri bu durum değişmedi.

Senegalli forvet, Cumartesi günü Schalke'yi 6-0 yendikleri maçın sadece son 5 dakikasında oynayabildi.

Sadio Mane’nin bonservis ücreti belli oldu: Premier Lig’e dönüyor

Portekizli oyuncu, Bayern kariyeri boyunca 19 maçta yer aldı, bir gol attı ve altı da asist katkısında bulundu.

Haberin Devamı

Kiralık anlaşması, Bayern'in bu yaz City'den Cancelo'yu satın alması için 70 milyon € [60 milyon £] opsiyonunu içeriyordu, ancak Sky, Bayern'in bu fiyatı düşürme ihtimalinin olmadığını vurguluyor.

Pep Guardiola'nın gözünden düşen Cancelo, City'ye geri dönmeyeceği konusunda kararlı ve son haberlere göre, Barcelona'nın onu gelecek sezon kiralık olarak istediğini iddia ediyor.

İŞTE XAVI'NİN BİLETİNİ KESTİĞİ İSİMLER

MANE'NİN BONSERVİS ÜCRETİ BELLİ OLDU 

Ve Sky Sport Germany, Mane'nin istediği kadar forma şansı bulamamasından dolayı, önümüzdeki yaz transfer döneminde transfer listesinin başında olacağını yazıyor.

Alman devi, Senegalli yıldızı için 20 milyon avro [17,4 milyon Sterlin] gibi bir bonservis bedeli belirledi ve bu parayı sadece Premier Lig kulüplerinin verebileceğinin de farkındalar.

Öte yandan 28 yaşındaki Portekizli sağ bek Cancelo, sezonun ikinci yarısını Manchester City'den kiralık olarak Bayern'de geçirdi.

Sadio Mane’nin bonservis ücreti belli oldu: Premier Lig’e dönüyor

Bayern, Bundesliga şampiyonluğu için kıyasıya bir yarışa giriyor. Sezonun bitmesine iki hafta kala, sıralamanın zirvesindeki Borussia Dortmund'un sadece bir puan önünde yer alıyorlar.

Cumartesi günü, sahalarında RB Leipzig'i ağırlayacaklar.

Dortmund ise Pazar günü Augsburg'un konuğu olacak.

YORUM YAZ