MENÜ

Barcelona'da gönderilecek isimler belli oldu

Pazar günü Espanyol'u 4-2 mağlup ederek bitime dört maç kala şampiyonluğu ilan eden Barcelona Xavi yönetiminde 2018/2019 sezonunundan beri olan şampiyonluk hasretine son verdi. Yıllar sonra Lionel Messi olmadan ilk şampiyonluğunu kazanan Barcelona gelecek sezon için transfer çalışamalarına da kaldığı yerden devam ederken ayrılacak oyuncular belli olmaya başladı.

Barcelona'da gönderilecek isimler belli oldu

Şampiyonluğa rağmen mali olarak sıkıntılı zamanlardan geçen Barcelona hem Messi'nin geri dönebilmesi için hem de gelecek sezon kadroya yeni isimler katabilmesi için Xavi tarafından gazeteci Achraf Ben Ayad’a göre gönderilecek isimler belli oldu. İşte o isimler...

Haberin Devamı

İLKAY GÜNDOĞAN İÇİN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

ANSU FATI

Barcelona'nın altyapısından çıkardığı ve Messi'den sonra 10 numaralı formanın sahibi olan genç oyuncunun takımdan ayrılması bekleniyor. Başkan Joan Laporta oyuncuyu tutmak istediklerini belirtse de daha önce daha çok forma şansı bulmak istediğini belirten ve Premier Lig takımlarının listesinde olan oyuncunun ayrılığı yüksek ihtimal. Fati'nin bu sezon 47 maçta 7 gol 4 asisti bulunuyor.,

Barcelonada gönderilecek isimler belli oldu

FERRAN TORRES

2022 Ocak'ta Manchester City'den 55 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer olan Ferran Torres Barcelona'nın önemli isimlerinden. İki kanatta da oynayabilen Ferran Torres zaman zaman santraforda da oynayarak takımını rahatlatan isimlerdendi. Barcelona oyuncuyu göndermek istemese de yüksek piyasa değeri sayesinde transfer getirisinin yüksek olabilmesinden dolayı oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor. Ferran Torres'in bu sezon 41 maçta 7 gol 2 asisti bulunuyor.

Haberin Devamı

FRANCK KESSIE

Milan ile şampiyonluk yaşadıktan sonra sözleşmesi sona eren Franck Kessie bedelsiz bir şekilde Barcelona'nın yolunu tutmuştu. İlk 11'de kendine yer bulmada sorun yaşayan Kessie'nin hala piyasa değeri yüksekken Barcelona oyuncudan maddi olarak kazanç bekliyor. Kessie'nin 40 maçta 3 gol 3 asisti bulunuyor.

Barcelonada gönderilecek isimler belli oldu

RAPHINHA

Sezon başında 58 milyon Euro karşılığında Leeds United'dan Barcelona'ya transfer olan Brezilyalı Katalan ekibinin en çok kazanç beklediği oyuncu. 26 yaşında olan yıldız sağ kanat 46 maçta 10 gol atıp 12 asist yaptı. Oyuncu ile Newcastle United ciddi olarak ilgilenirken Barcelona 80 milyon Euro bonservis beklentisinde.

KİRALIKLAR DA YOLCU

Sergino Dest, Clement Lenglet, Samuel Umtiti ve Alex Collado kiralık olarak başka takımlarda oynarken ismi geçen oyuncuların da takımdan ayrılıklarına kesin gözle bakılıyor.

Barcelonada gönderilecek isimler belli oldu

YORUM YAZ