MENÜ

Ronaldo'ya nargile üzerinden Türkiye Süper Lig tepkisi! 'Çok fazla içiyor'

Portekizli süperstar, geçtiğimiz günlerde yaptığı Suudi Pro Lig'i Türkiye Süper Ligi ve Hollanda Ligi'ni geçecek açıklamasının ardından eleştirilerin hedefinde kaldı. Arabistan'daki yaşamına vurgu yapılan Ronaldo'nun çok fazla nargile içtiği için bu tür açıklamalar yaptığına değinilerek şok bir tepki verildi.

Ronaldo'ya nargile üzerinden Türkiye Süper Lig tepkisi! 'Çok fazla içiyor'

Lionel Messi'nin yeni evi MLS ve Suudi futbolu ile ilgili açıklamalarının ardından Cristiano Ronaldo'nun "çok fazla nargile içtiği" vurgulandı ve son açıklamalarına tepki geldi.

Haberin Devamı

RONALDO'YA TEPKİ

Cristiano Ronaldo, futbol hayatına Al-Nassr'da devam ederken Suudi Pro Ligi'nin Amerikan futbolunun en üst kademesinden daha üstün olduğunu cesurca ifade etti. CR7 ardından Pro Lig'in, Hollanda Eredivisie ve Türkiye Süper Ligi'ni geçeceğini iddia etti. Ronaldo, Lionel Messi'nin yeni ligi MLS ile ilgili ise, "Suudi Ligi, ABD'den çok daha iyi" yorumunu yaptı. Buna yanıt olarak Chivas USA, Philadelphia Union ve FC Cincinnati gibi takımlarda forma giyen eski MLS yıldızı Mike Lahoud'dan Ronaldo'ya tepki geldi.

Ronaldoya nargile üzerinden Türkiye Süper Lig tepkisi Çok fazla içiyor

'TAKIMI DARMADAĞIN ETTİ'

Lahoud, CBS Sports'a verdiği demeçte şunları söyledi: "Ronaldo çok fazla nargile içiyor. Suudi Pro Ligi'nin bir yıl içinde bu liglerden [Eredivisie & Türkiye Super Lig] daha iyi olması açısından gülünç bir açıklama. Bu, Lionel Messi'nin açıklanmasının hemen ardından geliyor. Messi tam da 2026 Dünya Kupası'nda dünyanın oyununu Kuzey Amerika'nın kapısına getirmekten bahsederken, Cristiano Ronaldo'dan bunu gördük. Bu tamamen Messi ve alaka düzeyi ile ilgili. Ayrıca Juventus'tan ayrıldığında Serie A hakkında söyledikleri, takımı darmadağın etmişti."

Haberin Devamı

Ronaldo'ya Suudi Arabistan'da Karim Benzema, Roberto Firmino, Marcelo Brozovic, Ruben Neves ve Kalidou Koulibaly gibi bir dizi ünlü isim katıldı. Ancak Messi'nin Miami'ye transferi de MLS'in seviyesini yükseltti.

Ronaldoya nargile üzerinden Türkiye Süper Lig tepkisi Çok fazla içiyor

YORUM YAZ