MENÜ

Ronaldo'nun bir telefonu, yıldız futbolcuyu Arabistan'a götürdü

Suudi Arabistan'a transfer olarak tüm gözleri oraya çeviren Portekizli süperstar Ronaldo, vatandaşını da bir telefonla etkilemeyi başardı. Ronaldo, yıldız futbolcuyu aradığında, ona karşı koymak çok zordu. İşte transferin detayları... 

Ronaldo'nun bir telefonu, yıldız futbolcuyu Arabistan'a götürdü

Dünya futbolunun efsanelerinden olan Ronaldo, yönünü nereye çevirirse onu takip edecek milyonlar var. Sadece taraftar anlamında değil, bazı yıldızlar da onun ayak izlerini takip etmekten asla geri durmuyor.

Haberin Devamı

İŞTE ARDA'NIN YENİ HOCASI!

İZLANDA KARŞISINDA 200. MAÇ

Cristiano Ronaldo, EURO 2024 Elemeleri J Grubu maçları kapsamında takımının İzlanda ile deplasmanda karşılaştığı mücadeleye ilk 11'de başladı. Böylece Portekizli yıldız, erkek futbolunda bir ilki başardı. Cristiano Ronaldo, bir milli takım forması altında 200. maçına çıktı. Bu alanda Cristiano Ronaldo'ya en yakın isim ise Kuveyt ile 196 maça çıkan 38 yaşındaki oyuncu Bader Al-Mutawa. Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı ile ilk maçına Ağustos 2003'te Kazakistan karşısında çıkmıştı.

Ronaldonun bir telefonu, yıldız futbolcuyu Arabistana götürdü

'ULAŞABİLECEĞİMİ DÜŞÜNMEDİĞİM BİR ŞEYDİ'

Cristiano Ronaldo, mücadele öncesi 200. maçına çıkmaktan duyduğu gururu paylaştı. ESPN'in aktardığına göre yıldız oyuncu, "Oynadığım 200. maç ülkeme duyduğum sevgiyi kanıtlıyor. Benim için son derece önemli bir kilometre taşı. Bu, çok şey ifade ediyor. Çok gurur duyuyorum çünkü bu asla ulaşabileceğimi düşünmediğim bir şeydi. Rekorlar kırmaya devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ronaldonun bir telefonu, yıldız futbolcuyu Arabistana götürdü

Porto'nun orta saha oyuncusu Otavio'nun, Al-Nassr'a transfer olduğu ifade ediliyor. 28 yaşındaki oyuncunun kontratının bitmesine iki yıl vardı, ancak Suudi Arabistan ekibinin ona Luis Castro'nun takımında Portekizli yıldız Ronaldo'ya katılması için kazançlı bir kontrat teklif ettiği bildirildi.

RONALDO'NUN İZİNDEN

A Bola, 38 yaşındaki oyuncunun vatandaşını arayıp Suudi Pro Ligi'nde kendisine katılmaya ikna etmeye çalıştığını iddia ediyor. Ronaldo, vatandaşını telefonla arayarak Suudi Arabistan'a gelmesini söyledi ve Otavio, Portekiz'de bir halk kahramanı olan süperstarın dediğini yapacak.

Ronaldonun bir telefonu, yıldız futbolcuyu Arabistana götürdü

Haber, Otavio'nun 15 Temmuz'a kadar 31 milyon sterlinlik bir serbest kalma bedeli olduğunu, ancak bu tarihten sonra 47 milyon sterline yükseleceğini ekliyor. Eski milli oyuncusu Al-Nassr'a katılırsa, Porto'da kazandığının beş katı olan yılda yaklaşık 12 milyon Sterlin kazanabileceği aktarılıyor. 

Otavio'nun Ronaldo ile o kadar iyi bir ilişkisi var ki geçen yılki Dünya Kupası sırasında Portekiz süperstar hakkında çıkan spekülasyon dolu açıklamaları bizzat yalanlamıştı. Ronaldo'nun takımın "kaptanı" olduğunu ve Portekiz'in onun yönetiminde "birleştiğini" söylemişti.

Haberin Devamı

Ronaldonun bir telefonu, yıldız futbolcuyu Arabistana götürdü

 

YORUM YAZ