MENÜ

Ronaldo'dan tarihi itiraf! Kendisinden daha iyi futbolcuyu duyurdu

Portekizli süperstar, geçmişte yaptığı açıklamayla kendisinden hiç beklenmeyen bir konuya değinmişti. Ronaldo, kendisinden daha iyi olan bir oyuncuyu açıklayarak herkesi şaşırtmıştı. Bu konuya dair tüm detaylara göz atalım...

Ronaldo'dan tarihi itiraf! Kendisinden daha iyi futbolcuyu duyurdu

Geçtiğimiz ay PT Clipes'e verdiği röportajda Paim, Manchester United ve Real Madrid'in eski ikonuyla aynı zihniyete sahip olsaydı, Ronaldo'nun Ballon d'Or ödüllerinden birine layık görüleceğini söyleyerek esprili bir şekilde espri yaptı. İkili arasındaki ilişki, yıllar öncesine dayanıyor. Portekizli süperstar, tarihte ilk kez ona karşı çok net bir açıklama yapmıştı. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

'Bu adam da kim?'

Paim, birçok kişinin beklediği birinci sınıf seviyelere ulaşamadı. 38 yaşındaki Ronaldo, podcast yorumlarına Instagram'da esprili bir şekilde yanıt verdi ve şöyle dedi: "WTF. Bu adam da kim?"
Ancak Paim, tecrübeli forvet ve eski takım arkadaşının sadece eğlendiğine inanıyor. Kendisi bu yorumun, eski futbolcunun kamuoyunun dikkatini yeniden çekmek istediğinden kaynaklandığını biliyor.

Ronaldodan tarihi itiraf Kendisinden daha iyi futbolcuyu duyurdu

Paim SunSport'a şunları söyledi: “Bunu daha fazla uzatmak istemiyorum ama Cristiano'nun söylediğinin ciddi olduğunu düşünmüyorum, şakaydı. Ama bunun iyi bir etkisi oldu; insanlar ilişkimiz hakkında konuşuyor. İnsanlar benim hakkımda konuşurken Ronaldo bana yardım ediyor. Birlikte oynadık, arkadaştık, birbirimize düşmanlığımız yok. Ben Ronaldo'nun büyük bir hayranıyım. Her şey yolunda. Ronaldo bana yardım etmeye çalışıyor."

Haberin Devamı

Ronaldo'yla tekrar görüşmek isteyip istemediği sorulduğunda ise şunları ekledi: "Evet ve bunun yakında gerçekleşeceğini düşünüyorum. Tüm bu ilgiden dolayı muhtemelen buluşacağız.”

Tarihi itiraf!

Ronaldo, Manchester United'a katıldığında, ikilinin Sporting altyapısında birlikte geçirdikleri zamanın ardından, Paim'in kendisinden daha iyi olan tek oyuncu olduğunu söyleyerek, 'Benden daha iyiydi' açıklamasını yapmıştı. Ancak Ronaldo tüm zamanların en iyi oyuncularından biri haline geldikçe gidişatları büyük ölçüde farklılaştı. Portekiz'i Euro 2016'da zafere taşımış ve beş Ballon d'Or ve beş Şampiyonlar Ligi kupası kazanmıştı.

Ronaldodan tarihi itiraf Kendisinden daha iyi futbolcuyu duyurdu

Bu arada Paim'in kariyeri, cömert yaşam tarzı, şöhreti ve partileri nedeniyle başarısız oldu. Paim'in uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla bir yıl hapis cezasına çarptırılması kariyerine en büyük darbeyi vurmuştu.

Paim, profesyonel futbolu çoktan bırakmış olsa da, eski takım arkadaşı ve beş kez Ballon d'Or kazanan süperstar hâlâ aktif futbol hayatına devam ediyor. Yakında, 2024 Euro'da ülkesine liderlik edecek. Şu anda Suudi Pro League takımı Al-Nassr ile oynuyor, ancak yaklaşan AFC Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkmayacak.

Ronaldodan tarihi itiraf Kendisinden daha iyi futbolcuyu duyurdu

YORUM YAZ