MENÜ

Ronaldo'dan Marcelo'nun oğluna sürpriz hediye! Büyük sevinç yaşadı

Portekizli süperstar, kadim dostu Marcelo'nun oğluna sürpriz bir hediye gönderdi. Brezilyalı sol bekin oğlu, sevincini sosyal medya üzerinden paylaştı.

Ronaldo'dan Marcelo'nun oğluna sürpriz hediye! Büyük sevinç yaşadı

Geçmiş sezonlarda beraber Real Madrid'in formasını terleten iki eski dost Ronaldo ve Marcelo'nun arkadaşlığı devam ediyor. Portekizli süperstar, Brezilyalı arkadaşının oğluna Noel hediyesi gönderdi ve Marcelo'nun oğlu bu hediye karşısında büyük bir sevinç yaşadı.

Haberin Devamı

Birlikte birçok zafer... 

Şu anda Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında yer alan Portekizli süperstar, 2009 ve 2018 yılları arasında Santiago Bernabeu'da Marcelo ile birlikte dokuz yıl birlikte oynadı. İkili, birlikte önemli bir başarılar elde ederek iki La Liga şampiyonluğu, dört Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve Üç FIFA Kulüpler Dünya Kupası zaferi yaşadı. Ronaldo ise Los Blancos'un tüm zamanların en golcü oyuncusu oldu.

Ronaldo ve Marcelo'nun Madrid'de saha içinde ve saha dışında iyi bir ilişkisi vardı. İkilinin antrenman sahasında sık sık şakalaştığı görüldü, ve CR7, daha sonra Madrid macerasını noktalayıp Serie A devi Juventus için İspanya'dan ayrıldı.

Ronaldodan Marcelonun oğluna sürpriz hediye Büyük sevinç yaşadı

Oğluna sürpriz hediye!

İki yıldızın futbol dışında da iyi bir ilişkisi vardı ve geçen yıllar bunu fazlasıyla kanıtladı. Ronaldo, sevdiği arkadaşı Marcelo'nun oğluna Noel sürprizi yaptı. Marcelo'nun oğlu, Ronlado'nun hediye paketin, büyük bir şaşkınlıkla açtı ve Portekizli süperstarın gönderdiği Al Nassr formasını giydikten sonra sosyal medyada şunu paylaştı: “Çok teşekkür ederim Cris. Seni seviyorum. Sen benim idolümsün @cristiano”

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Liam Alves (@liamalvesv)'in paylaştığı bir gönderi

Ronaldo böylece, Marcelo'nun oğluna hayatı boyunca aklından çıkaramayacağı bir hediye göndermiş oldu.
Marcelo'nun, Şubat 2023'te Yunan ekibi Olympiacos'ta kısa bir süreliğine oynadıktan sonra Ronaldo'nun takımı Al Nassr'a transfer olacağı konuşulmuştu.

'Köklerime dönmem gerekiyordu'

Ancak Brezilyalı yıldız yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Bunu bir süre önce konuşmuştuk. Oraya (Al-Nassr) değil, buraya (Brezilya) köklerime dönmem gerekiyordu. İçimden bir ses geri dönmem gerektiğini söyledi."

Ronaldodan Marcelonun oğluna sürpriz hediye Büyük sevinç yaşadı

YORUM YAZ