MENÜ

Rıdvan Dilmen, Başakşehir'in transferini açıkladı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Adanaspor maçını değerlendirdi. Oynanan maçları ve takımların son durumları hakkında açıklama yapan Dilmen, Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'in, Schalke 04'ün Brezilyalı sağ beki Junior Caiçara'yı 3 milyon Euro'ya transfer ettiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen, Başakşehir'in transferini açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta maçında Fenerbahçe kendi sahasında Adanaspor'u konuk etti.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen mücadelesini değerlendirdi. Tecrübeli futbol adamı, Dick Advocaat'ın Mehmet Topal'ın sakatlığı sonrası Karavaev'i oyuna sokmasını sert bir dille eleştirdi.

İşte Dilmen'in çarpıcı tespitleri;

"Fenerbahçe enteresan bir kadro ile çıktı. Zorunluluk ya da değil değerlendireceğiz, veya işgüzarlık. Fenerbahçe'nin kontra atak takımına evrildiğini görmüştük."

"Rakip bekleyince ne yapacak derken, 3 tane pozisyon yedi. Fenerbahçe şampiyonluğa oynayan bir takımdır, Fenerbahçe kontra atak takımı olamaz. Kontra atak takımına evrildi. 1-1 maç, Mehmet Topal sakatlandı."

"Biraz sonra Van Persie'yi sokacaksın, niye orada sokmadın; ki ben Alper'i sokardım. 3. tekrarda gördüğümüz kadarıyla, Josef'in pozisyonu net penaltı."

Süper Lig puan durumu - 15. hafta son durum - Puan farkı kaç oldu?


'Bütün hesaplar alt üst oldu'

"Beğenmediğimiz Pereira dönemine bakarsak, muhtemelen 17 hafta sonunda daha yüksektir puanı. Fenerbahçe, önümüzdeki hafta Başakşehir ile bu işte varım yada yokum maçına çıkacak. Adana hiç hesapta olmayan bir puan kaybıydı. Bütün hesaplar alt üst oldu"

"Fenerbahçe; taraftarı, oyuncusu ve en tehlikelisi teknik direktörü ile Başakşehir maçına odaklandı. Adana maçı akıllarda yoktu. Fenerbahçe karışık sebze çorbası yaptı. Kadro dizilişi karman çorman. Düzensizlik hakimdi. Aatif'ın ilk 11'de olması çok tehlikeliydi"


(ÖZET) Fenerbahçe - Adanaspor maç sonucu: 2-2


Yeni transferi açıkladı

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Adanaspor maçı sonrası NTV Spor’da yaptığı değerlendirmeler sırasında bir de transfer açıkladı. Dilmen, “Başakşehir, Schalke’nin sağ bekini aldı, 3 milyon Euro’ya bu transfer bitti” dedi.


Fenerbahçe'de Mehmet Topal sakatlandı

Haberin Devamı
YORUM YAZ