MENÜ

Real Madrid'de Arda Güler siftah yaptı! Oyuna girdi, 4 dakika sonra enfes bir gol attı

İspanya La Liga'nın 28. haftasında Real Madrid, Celta Vigo'yu konuk etti. Heyecan dolu maç 4-0'lık skorla sona erdi. Maça 90. dakikada giren milli futbolcu Arda Güler, 4 dakikada sonra enfes bir golle siftah yaptı.

Real Madrid'de Arda Güler siftah yaptı! Oyuna girdi, 4 dakika sonra enfes bir gol attı

İspanya La Liga'nın 28. haftasında Real Madrid, Celta Vigo ile karşı karşıya geldi. Kritik maç Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynandı. Heyecan dolu maçı ev sahibi Real Madrid 4-0'lık skorla kazandı ve hanesine 3 puanı yazdırdı. Müsabakada oyuna sonradan giren milli futbolcu Arda Güler, 4 dakikada sonra enfes bir gole imza attı İspanya devinde siftahı yaptı.

Haberin Devamı
Arda Güler antrenmanda büyüledi! Carlo Ancelotti'ye mesaj...

90'DA OYUNA GİRDİ

Karşılaşmanın 90. dakikasında Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Vinicius Junior'u oyundan alarak Arda Güler'i sahaya sürdü.

4 DAKİKA SONRA ENFES BİR GOL ATTI

90+4. dakikada Toni Kroos rakip yarı sahada kazanılan serbest vuruşu hemen kullandı, Ceballos'tan ceza sahasına düzgün bir ara pası geldi, Arda Güler sağına çekip kaleciden sıyrıldı, sağ ayakla dar açıdan nefir bitirdi ve Real Madird formasıyla ilk golünü kaydetti.

Real Madridde Arda Güler siftah yaptı Oyuna girdi, 4 dakika sonra enfes bir gol attı

TARİHE GEÇTİ

Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga tarihinde gol atan ilk 2005 ve sonrası doğumlu oyuncu oldu.

Haberin Devamı

'BÜYÜK BİR YETENEK'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'in takımıyla ilk golünü atmasını değerlendirdi.

Ancelotti, "Çok az süre aldı. Ama bir şeyler yapacağından emindim. Büyük bir yetenek." dedi.

Arda'nın golüne değinen Ancelotti, "Çok güzel bir gol oldu. Burada çok büyük bir geleceği var. Bundan çok eminiz." ifadelerini kullandı.

Real Madrid formasıyla ilk golünü kaydeden Arda Güler, 4-0 kazandıkları Celta Vigo maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE ARDA GÜLER'İN AÇIKLAMALARI:

Arda Güler, 4-0 kazandıkları Celta Vigo maçının ardından açıklamalarda bulundu:

"Böylesine muhteşem bir atmosferde gol atmak harikaydı. Çok mutluyum, umarım daha çok gol atarım ve bunun için çok çalışacağım".

"İyi bir maçtı, 4-0'lık galibiyet için tüm takımımı kutluyorum, ilk golümü attığım için çok mutluyum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim, şu ana kadar zor bir sezon geçirdim, umarım bugünden sonra daha iyi şeyler olur".

"Real Madrid'de olmaktan çok mutluyum, burası dünyanın en iyi kulübü ve zor olsa da bunun üstesinden gelebilecek kaliteye ve karaktere sahip olduğumu düşünüyorum. Daha önce de söylediğim gibi, umarım daha iyi şeyler olacak"

"Birebirde kalecinin önündeyken pozisyon kaybettiğini gördüm ve topu sağıma alıp şutumu çektim. Neyse ki gol oldu ve çok mutluyum."

YORUM YAZ