MENÜ

Fenerbahçe'den tarihi başarı! Dikkat çeken istatistik

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Pendikspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler, 1-0 geri düşüğü maçı 4-1 kazanarak tarihinde bir ilke imza attı .

Fenerbahçe'den tarihi başarı! Dikkat çeken istatistik

Trendyol Süper Lig'in 29'uncu haftasında Fenerbahçe ile Pendikspor, Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Fenerbahçe 4-1 kazandı ve zirve takibini sürdürdü. Bu galibiyetin ardından sarı-lacivertliler, tarihinde bir ilke imza attı.

Haberin Devamı
Fenerbahçe - Pendikspor maçından fotoğraflar (VİDEO)

LİGDE 6. KEZ GERİDEN GELEREK KAZANDI

Müsabakada 1-0 geriye düşen sarı-lacivertliler, rakibini Mert Hakan Yandaş, Michy Batshuayi, Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 4-1 yenmeyi başardı. Ligde şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, son iki iç saha maçında geriye düşmesine rağmen hanesine 3 puan yazdırdı.

Kanarya; bu sezon geriye düştüğü Antalyaspor (3-2), Fatih Karagümrük (2-1), MKE Ankaragücü (2-1), Çaykur Rizespor (3-1), Kasımpaşa (2-1) ve Pendikspor (4-1) maçlarından galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçeden tarihi başarı Dikkat çeken istatistik

YENİLMEZLİK SERİSİNİ 18 MAÇA ÇIKARDI

Ligin 11. haftasında Trabzonspor’a 3-2 kaybeden Kanarya, daha sonrasında ligde oynadığı 18 maçı kaybetmedi. Sarı-lacivertliler; Fatih Karagümrük, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor ve Pendikspor'u mağlup ederken, Adana Demirspor, Galatasaray, Samsunspor ve Alanyaspor ile de berabere kaldı.

Haberin Devamı

TARİHİNDE BİR İLKE İMZA ATTI

Opta'nın verilerine göre; bu sezon 29 haftada 76 puana ulaşan Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde 29'uncu maçlar itibarıyla en fazla galibiyet aldığı (24) ve puan topladığı (76) sezonu yaşıyor.

Fenerbahçeden tarihi başarı Dikkat çeken istatistik

Fenerbahçeden tarihi başarı Dikkat çeken istatistik

YORUM YAZ