MENÜ

Real Madrid-Manchester City Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid Manchester City ile karşı karşıya gelecek. İki takım, Devler Ligi'nde 11. kez rakip olacak. Peki Real Madrid-Manchester City Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Real Madrid-Manchester City Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final aşaması, dev bir mücadeleye sahne olacak. Şampiyonlar Ligi'nin iki güçlü takımı Real Madrid ile Manchester City, çeyrek final ilk maçında karşılaşacak.  Yarı finale adını yazdırmak isteyen iki takımın mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Real Madrid , Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’nu Napoli, Braga ve Union Berlin’in önünde lider olarak tamamladı. Manchester City ise grup aşamasının en fazla gol atan takımlarından birisi oldu. Guardiola’nın öğrencileri oynadıkları 6 mücadelenin tamamını kazandı. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final karşılaşmaları iki maç üzerinden oynanacak. Peki Real Madrid - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlayacağı saat…

Haberin Devamı

Devler Ligi'nde 11. randevu

Real Madrid ile Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar 10 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda City, 4 galibiyet elde ederken, Real Madrid ise 3 kez rakibine üstünlük sağladı. İki takım arasında oynanan 3 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Mavi-beyazlılar, bu maçlarda 17 gol atarken, eflatun-beyazlılar 14 golle karşılık verdi.
İki ekip, son olarak geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final aşamasında rakip olmuştu. İlk maç 1-1 berabere biterken, rövanş maçında Madrid temsilcisini 4-0 mağlup eden Manchester City, finale çıkmıştı.

İki takım da Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon namağlup

Devler Ligi'nde bu sezon Union Berlin, Napoli ve Braga ile C Grubu'nda yer alan Real Madrid, grubunu 18 puanla namağlup lider tamamladı ve bir üst tura yükseldi. Son 16 turunda Leipzig ile karşılaşan İspanyol ekibi, ilk maçta 1-0 yendiği rakibi ile ikinci karşılaşmada 1-1 berabere kalarak çeyrek finale çıktı. Grup aşamasında Kızılyıldız, Leipzig ve Young Boys ile mücadele eden son şampiyon Manchester City de grubunu 18 puanla namağlup lider tamamladı. Son 16 turunda Kopengag ile eşleşen İngiliz ekibi, rakibini iki maçta da 3-1'lik skorlarla geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Real Madrid'de son durum

Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, La Liga’da şampiyonluğa koşuyor. En yakın rakibi Barcelona’ya 8 puan fark atan eflatun beyazlar ligde oynadığı 30 karşılaşmada rakip fileleri 66 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 20 gol gördü. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde son olarak Leipzig’i toplamda 2-1 geçerek adını çeyrek finale yazdırmıştı. 

Manchester City'de son durum

Kupanın son sahibi Manchester City ise Premeir Lig’de zirve mücadelesini sürdürüyor. Mavi-beyazlılar bu sezon ligde oynadıkları 21 karşılaşmada 71 gol atarken kalesinde ise sadece 31 gol gördü. Manchester City, Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig, Young Boys ve Kızılyıldız’ın bulunduğu G Grubu’nu lider tamamlamıştı. Kopenhagı ise toplamda 6-2 mağlup ederek tur atladı.

Real Madrid-Manchester City maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında Real Madrid, İngiliz devi Manchester City’i konuk ediyor. Manchester City geçtiğimiz yıl finalde İnter’i mağlup ederek Şampiyonlar Ligi Kupası’nı müzesine götürmüştü.

Kupayı en fazla kazanan takım olarak dikkat çeken Real Madrid ise erken final olarak tanımlanan karşılaşmada rakibini mağlup etmek istiyor.

Real Madrid - Manchester City karşılaşması 9 Nisan Salı günü saat 22.00’da başlayacak. Karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

YORUM YAZ