MENÜ

PSG'de kadro dışı kalan Mbappe için çılgın teklif! Fenerbahçe'nin eski hocası Jesus'la buluşuyor

Önümüzdeki sezon sözleşmesi bitecek olan Kylian Mbappe, Fransız deviyle yeni bir sözleşme imzalamamıştı. Fransız süperstarın, sezon sonunda bedelsiz olarak Real Madrid'e imza atacağı söyleniyordu ve PSG bu haberlerin ardından harekete geçerek Mbappe'yi Japonya'da yapacağı sezon öncesi hazırlık kampına almayarak futbol dünyasını şok etti. Bu hamle üzerine Suudi Arabistan hükümeti harekete geçti ve Mbappe'yi Fenerbahçe'nin eski hocasıyla buluşturmak için çılgın bir teklif hazırladı. İşte tüm detaylar...

PSG'de kadro dışı kalan Mbappe için çılgın teklif! Fenerbahçe'nin eski hocası Jesus'la buluşuyor

PSG çıkan haberlerin ardından harekete geçerek Mbappe'yi Japonya'da yapacağı sezon öncesi hazırlık kampına almayarak futbol dünyasını şok etti. Bu hamle üzerine Suudi Arabistan hükümeti harekete geçti ve Mbappe'yi Fenerbahçe'nin eski hocasıyla buluşturmak için çılgın bir teklif hazırladı.

Haberin Devamı

ESKİ TAKIMINA DÖNDÜ

Jorge Jesus'un adresi Suudi Arabistan oldu fakat milli takımda değil bir kulüp takımındaki görevle... Portekizli teknik adam, 2018-19 sezonunda çalıştırdığı Al Hilal'in başına geçti. Al Hilal, yayınladığı video ile Jorge Jesus'un takımın yeni teknik direktörü olduğunu duyurdu. Suudi Arabistan ekibi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ruben Neves ve Kalidou Koulibaly hamleleriyle dikkat çekmişti.

İMZAYI PARİS'TE ATTI

2018'de Jorge Jesus, Portekiz'den ilk kez Al Hilal'in başına geçmek için ayrılmıştı. Ocak 2019'da sözleşmesinden kaynaklanan anlaşmazlıklar nedeniyle görevinden alınan Portekizli teknik direktör, yeniden Al Hilal'e döndü. Jorge Jesus, kendisini 1 yıllığına Al Hilal'in teknik direktörü yapan sözleşmeye Paris'te imza attı. 

Haberin Devamı

PSGde kadro dışı kalan Mbappe için çılgın teklif Fenerbahçenin eski hocası Jesusla buluşuyor

MBAPPE KRİZİ PATLADI

L'Equipe'e göre PSG, Mbappe'nin sezon sonunda ücretsiz transferle Real Madrid'e katılmak için halihazırda bir anlaşması olduğuna inanıyor. Parislilerin 24 yaşındaki futbolcunun tekrar kulüpte oynamasına izin vermeyeceği ve onunla ilgilenen takımların bonservis bedeli ödemesi gerektiğini bildiriliyor.

KADRO DIŞI KALDI!

PSG, Mbappe'yi Japonya'daki kamp programının kadrosuna dahil etmeyerek bu konuda ne kadar ciddi olduğunu gösterdi. Mbappe, önümüzdeki yaz sona erecek olan mevcut sözleşmesinin bitiminden sonra kalmaya niyeti olmadığını uzun süredir savunuyor. Ancak PSG, Fransız kaptanının bedelsiz ayrılmasını istemiyor ve şimdi oyuncu için 2017'de harcadıkları 180 milyon Euro'nun (166 milyon £/194 milyon $) en azından bir kısmını telafi etmeye çalışacaklar.

PSGde kadro dışı kalan Mbappe için çılgın teklif Fenerbahçenin eski hocası Jesusla buluşuyor

Madrid'in Mbappe için ilgilenen taraflar arasında olması bekleniyor. Los Blancos, Ballon d'Or kazananı Karim Benzema'nın geçen ay Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al-Ittihad'a gitmesinin ardından, bu sezon değil de önümüzdeki sezon bedelsiz olarak Mbappe'yi almak istiyor. Ancak, The Athletic'e göre birkaç yaz transfer döneminde Mbappe'nin transferi için harekete geçecek.

MBAPPE'YE ÇILGIN TEKLİF!

Foot Mercato'nun haberine göre; PSG'nin satış listesine koyduğu Kylian Mbappe için Suudi Arabistan hükümeti harekete geçti. Hükümet, Fransız yıldızın Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'e transfer olmasını istiyor. Mbappe için 'görülmemiş bir teklif' hazırlanıyor.

Haberin Devamı

PSGde kadro dışı kalan Mbappe için çılgın teklif Fenerbahçenin eski hocası Jesusla buluşuyor

YORUM YAZ