MENÜ

PSG taraftarlarından Dusan Vlahovic'e inanılmaz gözdağı! '3 parmağını keseriz'

Juventus'ta forma giyen Dusan Vlahovic'in Fransa'nın son şampiyonu PSG'ye transfer olma ihtimali, bazı taraftarları fazlasıyla kızdırdı. PSG'li taraftarlar, astıkları akılalmaz pankartla Sırp golcüyü resmen tehdit ettiler.

PSG taraftarlarından Dusan Vlahovic'e inanılmaz gözdağı! '3 parmağını keseriz'

Juventus'tan ayrılarak PSG'nin yeni golcüsü olması beklenen Sırp yıldız, Fransız ekibinin taraftarlarından yoğun bir tepki aldı.

Haberin Devamı

İNANILMAZ TEPKİ

Lionel Messi’nin takımdan ayrılarak MLS yolunu tutmasıyla birlikte hücum hattında eksilen ve bu bölgeyi Juventus’tan Dusan Vlahovic ile doldurmak isteyen PSG’de bir grup taraftar bu transfer girişimine tepki gösterdi. PSG’nin Vlahovic’i transfer etmesine karşı olan sekiz taraftar Sırp golcüye yönelik bir pankartta, “Eğer gelirsen üç parmağını keseriz” ifadelerini kullandı.

Parc des Princes’in hemen dışında açılan ürkütücü pankartın Vlahovic’in Sırbistan Milli Takımı ile oynadığı bir maçın ardından Kosova’nın Sırbistan’ın bir parçası olarak gösterildiği bir tshirt giyerek yaptığı yaptığı üç parmaklı çetnik selamı işaretine gönderme olduğu belirtildi.

PSG taraftarlarından Dusan Vlahovice inanılmaz gözdağı 3 parmağını keseriz

İLK KEZ YAPMIYORLAR

Kosova üzerindeki Sırbistan üstünlüğüne vurgu yapan bu hareket hatırlanacağı gibi büyük bir tepkiye neden olmuştu.

Haberin Devamı

AVRUPA DEVİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI!

Öte yandan Sırp askerlerine yönelik bir destek mesajı olarak görünen bu hareket nedeniyle tepki alan Vlahovic, PSG taraftarlarının tepki gösterdiği ilk isim değil. PSG taraftarları daha önce de babası geçmişte Marsilya’da forma giyen ve bu takımın taraftarı olduğu tahmin edilen Lucas Hernandez’e tepki göstermiş ancak PSG, 34 milyon sterlin karşılığında oyuncuyu kadrosuna katmıştı.

PSG taraftarlarından Dusan Vlahovice inanılmaz gözdağı 3 parmağını keseriz

YORUM YAZ