MENÜ

PSG - Monaco maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ligue 1'in 20. haftasında lider PSG, bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen Monaco'yu konuk ediyor. Yıldızlar topluluğu PSG, taraftarı önünde kazanıp yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Monaco ise zorlu deplasmanda sürpriz peşinde. Peki, PSG - Monaco maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de.

PSG - Monaco maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fransa Ligue 1’de haftanın kapanış maçında PSG, Monaco'yu konuk ediyor. İki maç eksiğiyle takipçisi Marsilya’nın 4 puan önünde liderliğini sürdüren Paris Saint Germain Monaco ile peş peşe iki kritik karşılaşmaya çıkacak. Bu maçların ilki Paris’te oynanacak ve ev sahibi ekip 6 maçlık galibiyet serisini sürdürme peşinde. Diğer taraftan Monaco ise teknik direktör Leonardo Jardim’in görevine son vermişti. 5-1’lik Lille galibiyetine rağmen böyle bir karar bekleniyordu. Tecrübeli teknik adamın yerine Robert Moreno getirildi. Konuk takım ilk yarının sonlarında yakaladığı çıkışı yeni hocasıyla devam ettirerek bir an evvel üst sıralara tırmanmak istiyor.

Haberin Devamı

PSG - Monaco maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Parc des Princes'de oynanacak mücadele TSİ 23.00'te başlayacak. beIN SPORTS HD 4'ten yayınlanacak maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de.

PSG - Monaco ilk 11'ler:

PSG: Navas, Meunier, Marquinhos, Thiago Silva, Bernat, Di Maria, Gueye, Verratti, Neymar, Mbappe, Icardi.

Monaco: Lecomte, Henrichs, Glik, Maripan, Ballo-Toure, Bakayoko, Gelson Martins, Fabregas, Golovin, Balde, Ben Yedder

YORUM YAZ