MENÜ

PSG, Manchester City'nin yıldızı için 85 milyon euroluk yıldızlarını masaya koydu

Fransa'nın son şampiyonu, Manchester City'nin yıldızını gözüne kestirirken birbirinden değerli yıldızlarından da vazgeçmeye hazır... PSG, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için tam 85 milyon euroluk yıldızlarını takasta kullanmayı düşünüyor. İşte tüm ayrıntılar...

PSG, Manchester City'nin yıldızı için 85 milyon euroluk yıldızlarını masaya koydu

PSG, Manchester City'nin yıldızını gözüne kestirirken birbirinden değerli yıldızlarından da vazgeçmeye hazır... PSG, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için tam 85 milyon euroluk yıldızlarını tek kalemde silmeye razı olacak.

Haberin Devamı

İKİ YILDIZINI SİLİYOR

Foot Mercato , PSG'nin futbol danışmanı Luis Campos aracılığıyla bir takas anlaşması teklif ederek Silva'nın fiyatını düşürmeye çalıştığını bildirdi. City'ye teklif edilen iki oyuncunun ise Marco Verratti ve Gianluigi Donnarumma olduğu bildirilirken bu teklifin kesin olarak reddedildiği Fransız kulübüne iletildi.

Verratti, bu yaz Barcelona'ya katılan İlkay Gündoğan'ın potansiyel olarak yerine geçmesi muhtemel adaylardan birisiydi. Donnarumma ise Ederson ile Etihad Stadı'nda 1 numaralı forma için yarışabilirdi. Silva'nın Paris'e transfer olmaya istekli olduğu söyleniyor, ancak City onu kalmaya ikna edebileceği de söylenir.

PSG, Manchester Citynin yıldızı için 85 milyon euroluk yıldızlarını masaya koydu

SILVA'NIN GÖNLÜNDE BARÇA VAR

Ayrıca Silva'nın gönlündeki takımın ise Barcelona olduğu da aktarılıyor. Sözleşmesi önümüzdeki yaz sona erecek olan Portekiz yıldızın 28 yaşında olduğu göz önüne alındığında, sezon sonunda PSG'ye transfer olması da oldukça muhtemel görünüyor. Manchester City'nin, Silva'yı kaybetmek istemiyorsa en kısa sürede yeni bir sözleşme imzalaması gerekiyor.

Haberin Devamı

PSG, Manchester Citynin yıldızı için 85 milyon euroluk yıldızlarını masaya koydu

YORUM YAZ