MENÜ

Premier Lig devinden rekor transfer! Napoli'nin fikri değişebilir

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Napoli'nin en dikkat çekici isimlerinden birisi olan yıldız futbolcuya Premier Lig'den talip çıktı. Newcastle United, gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isterken yıldız oyuncuyu transfer listesinin başına aldı. Hem de rekor bir ücretle...

Premier Lig devinden rekor transfer! Napoli'nin fikri değişebilir

Napoli'nin en dikkat çekici isimlerinden birisi olan yıldız futbolcuya Premier Lig'den talip çıktı. Newcastle United, gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isterken yıldız futbolcuyu rekor bir ücretle kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER BAŞLADI!

İTALYAN PAZARINDAN DEVAM

Eddie Howe, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Magpies, AC Milan'dan orta saha oyuncusu Sandro Tonali'yi 55 milyon £ (72 milyon $) karşılığında transfer etti ve bir kez daha İtalyan pazarından yararlanmaya hazır görünüyor.

Premier Lig devinden rekor transfer Napolinin fikri değişebilir

REKOR TRANSFER

Corriere Dello Sport'a göre Newcastle, geçen sezon Napoli'nin Serie A'yı kazanmasında 12 gol atan ve 13 asist yapan yıldız için 82 milyon sterlin (107 milyon dolar) teklif etti. Teklif kabul edilirse, 22 yaşındaki oyuncu Newcastle'ın transfer rekorunu kıracak.

Geçen dönem Kvaratskhelia'nın yükselişi sezonun en önemli hikayelerinden biriydi. Napoli, Dinamo Batumi'ye Gürcistanlı yıldız için sadece 11,5 milyon € ödedi, ancak genç oyuncu kısa sürede dünya futbolunun en iyi kanat oyuncularından biri haline geldi.

Haberin Devamı

BAŞKAN FİKİR DEĞİŞTİREBİLİR

Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis daha önce Kvaratskhelia ve süperstar takım arkadaşı Victor Osimhen'in satılık olmadığını söylemişti. Ancak, böylesine büyük bir kar elde etme olasılığı karşısında fikrini değiştirebilir.

Premier Lig devinden rekor transfer Napolinin fikri değişebilir

 

YORUM YAZ