MENÜ

(ÖZET) Boca Juniors-River Plate maç sonucu: 1-0

Dünyanın yakından takip ettiği, 'Süperclasico' olarak anılan Boca Juniors-River Plate derbisi yine büyük bir heyecana sahne oldu. Toplamda 12 sarı, 1 kırmızı kartın çıktığı, gerginliğin had safhada olduğu mücadeleyi Boca, David Benedetto'nun tek golüyle 1-0 kazandı.

(ÖZET) Boca Juniors-River Plate maç sonucu: 1-0

Dünya futbolunun en büyük derbileri arasında gösterilen, uzun yılların en çekişmeli maçlarına sahne olan, tansiyonun ve gerginliğin bir an olsun eksik olmadığı Boca Juniors-River Plate mücadelesi oynandı.

Haberin Devamı

Arjantin Premier Ligi'nin 18. haftasında oynanan Süperclasico'nun ilk yarısı sakin geçti, gol sesi çıkmadı. İkinci devrede ise her geçen dakika tansiyon arttı. Boca'nın sahası La Bombonero'da oynanan karşılaşmada 65. dakikada David Benedetto eşitliği bozdu, attığı golle Sarı-Lacivertli ekibi 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

(ÖZET) Boca Juniors-River Plate maç sonucu: 1-0

İkinci 45'te tam 9 sarı kart çıkarken, mücadelenin uzatma anlarında Boca'lı Marcos Rojo kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi ekip dev derbiyi 1-0 kazandı ve puanını 32 yaptı. River ise 29 puanda kaldı.

YORUM YAZ