MENÜ

(ÖZET) Başakşehir-Konyaspor maç sonucu: 0-1

Süper Lig'de Başakşehir sahasında Konyaspor'u konuk etti. Ligin ilk 2 haftasında gol atamayan ve puanla tanışamayan Emre Belözoğlu'lu İstanbul ekibi, Yeşil-Beyazlılar karşısında da şeytanın bacağını kıramadı. Zorlu mücadeleyi Sokol Cikalleshi'nin tek golüyle Konyaspor kazandı, Başakşehir gol orucuyla birlikte puansız kaldı! Yeşil-Beyazlılar ise maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

(ÖZET) Başakşehir-Konyaspor maç sonucu: 0-1

Süper Lig'in 4. haftası kritik bir mücadeleye sahne oldu... Lige Alanya ve Karagümrük mağlubiyetleriyle giren Başakşehir'in Fenerbahçe ile oynayacağı 3. hafta maçı ertelenmişti. Henüz gol perdesini açamayan ve puansız son sırada yer alan Emre Belözoğlu'lu İstanbul ekibi, Konya karşısında şeytanın bacağını kırmayı amaçlıyordu.

Haberin Devamı

Ba kırmızı kart gördü!

Konyaspor ise İstanbulspor ve Antalyaspor beraberlikleri sonrasında Gaziantep FK galibiyetiyle zaferle tanışmıştı. Turuncu-Lacivertliler, Konya karşısında da istediğini alamadı. 43'te yeni transfer Ousseynou Ba direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı, takımını 10 kişi bıraktı.

Cikalleshi bir attı, bir direğe takıldı

53'te ise eski Başakşehir'li Sokol Cikalleshi sahneye çıktı, Konya'yı 1-0 öne geçirdi, Başakşehir'i devirdi. 69'da Cikalleshi bu kez direğe takıldı. Mücadeleden başka gol sesi çıkmayınca Anadolu Kartalı sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Gol orucu sürdü

Alanya ve Karagümrük'e 2-0 kaybeden ve son olarak Konyaspor'a da 1-0 yenilen Rams Başakşehir'in gol orucu sürdü ve puansız kaldı. Konya ise üst üste iki maçta kalesini gole kapatarak puanını 8 yaptı, 2 maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Haberin Devamı

ÖNEMLİ ANLAR

(ÖZET) Başakşehir-Konyaspor maç sonucu: 0-1

KIRMIZI!

43' Başakşehir'de Ousseynou Ba, Michalak'a yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

GOL!

53' Sokol Cikalleshi eski takımını avladı ve Konyaspor'u deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

DİREK!

69' Michalak sağ kanattan içeriye topu sert gönderdi, kaleci sektirdi, dönen topa Cikalleshi röveşata vurdu, top üst direkten oyun alanına döndü.

 

Başakşehir-Konyaspor 11'leri:

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Ba, Cemali, Mehdi, Berkay, Deniz Türüç, Figueiredo, Serdar Gürler, Piatek

Konyaspor: Bernardoni, Ahmet, Uğurcan, Calvo, Guilherme, Soner, Bruno, Cicaldau, Michalak, Muric, Cikalleshi

(ÖZET) Başakşehir-Konyaspor maç sonucu: 0-1

 

YORUM YAZ