MENÜ

Neymar'dan şoke eden haber! Kulübü açıkladı

Brezilya Milli Takımı'nda Uruguay mücadelesinde sakatlanan Neymar'ın durumu belli oldu. Kulübü Al Hilal, Brezilyalı süperstarının sakatlık durumunu ve sahalardan ne kadar süre uzak kalacağını açıkladı.

Neymar'dan şoke eden haber! Kulübü açıkladı

Brezilya Milli Takımı'nda sakatlanan Neymar'ın durumu belli oldu. Kulübü Al Hilal, Brezilyalı süperstarının sakatlık durumunu ve sahalardan ne kadar süre uzak kalacağını açıkladı.

Haberin Devamı

ARABİSTAN'A GİTMİŞTİ

Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, transferde bir süredir gündemde olan bombayı patlatmıştı. Al Hilal, PSG'den Neymar'ı kadrosuna kattığını açıklayarak dikkat çeken transferini duyurmuştu.

DEVASA BİR ÜCRET... 

Paris Saint-Germain dönemi sona eren Brezilyalı yıldızın yeni adresi, son dönemde birçok süperstarın olduğu gibi Suudi Arabistan olmuştu. Neymar, Al Hilal ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. 2025 yılına kadar Al Hilal forması giymeye hazırlanan Neymar'ın reklam anlaşmaları ve bonuslar ile birlikte yaklaşık 400 milyon Dolar gibi devasa bir bedel kazanacağı biliniyordu. 

Neymardan şoke eden haber Kulübü açıkladı

Al Hilal, Neymar'ın transferi için PSG ile de 90 milyon Euro'luk bir bonservis konusunda anlaşma sağlamıştı. Bu tutarın bonuslar ile 100 milyon Euro seviyesine yaklaşabileceği aktarılıyor. 

Haberin Devamı

URUGUAY MAÇINDA SAKATLANDI

Suudi Arabistan ekibi, yaptığı dev yatırım sonrasında büyük bir şok yaşadı. Neymar, Brezilya Milli Takımı'nda forma giyerken Uruguay maçında sakatlık geçirerek oyun alanını terk etmek zorunda kaldı. Brezilyalı süperstar için korkulan oldu ve yaklaşık 6 ay gibi bir süreyle sahalardan uzak kalması bekleniyor. Kulübü Al Hilal'den konuya ilişkin bir açıklama geldi. 

Neymardan şoke eden haber Kulübü açıkladı

İşte Al Hilal kulübünden yapılan açıklama: 

'Yapılan sağlık muayenesinin ardından Neymar Jr.'ın çapraz bağ ve kıkırdağında yırtık olduğu anlaşılmıştır. Oyuncunun ameliyat olacağı ve ameliyattan sonraki süreçte tedavi programına devam edeceği belirtildi.


Daha güçlü döneceksin...'

Neymardan şoke eden haber Kulübü açıkladı
 

YORUM YAZ