MENÜ

Neymar'a büyük şok! Sevgilisini ve yeni doğan kızını kaçırmaya çalıştılar

Brezilyalı dünya yıldızı Neymar'ın yeni doğan kızı Mavie'nin yanı sıra sevgilisi Bruna Biancardi, bu Salı günü Sao Paulo civarında silahlı saldırganlar tarafından kaçırılma girişiminde bulunuldu. Biancardi'nin ailesinin saldırganlar tarafından ellerini bağlandığı açıklandı.

Neymar'a büyük şok! Sevgilisini ve yeni doğan kızını kaçırmaya çalıştılar

Silahlı üç kişi dün Neymar'ın sevgilisi ve çocuğunun annesi Bruna Biancardi'nin Sao Paulo'daki dairesine girmeye çalıştı. Cotia'daki olayla ilgili olarak 20 yaşında bir erkek tutuklandı, ancak o sırada Biancardi ve kızı evde değildi.

Haberin Devamı

AİLESİNİN ELLERİNİ BAĞLADILAR
Yerel basında çıkan haberlere göre, baskın sırasında Bruna'nın anne ve babası da evdeydi ancak komşuların güvenliği çağırması üzerine çete kaçtı. Saldırganların baskın sırasında evdekilerin ellerini bağladığı da ifade edildi.

Neymara büyük şok Sevgilisini ve yeni doğan kızını kaçırmaya çalıştılar

20 YAŞINDA BİR ERKEK TUTUKLANDI
Saldırganların Neymar'ın kızı ve sevgilisini kaçırmak amacıyla eve girdiğini tespit edildiği belirtilirken Sao Paulo Kamu Güvenliği Departmanı tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: 'Son gelişmelere göre, üç silahlı adamın eve girdiği ve 50 ve 52 yaşındaki mağdurları etkisiz hale getirdiği öğrenildi. Şüpheliler cüzdan, saat ve mücevher çaldı. Olayla ilgili olarak 20 yaşında bir erkek tutuklandı. İkinci failin kimliği tespit edilmiş olup, üçüncü failin kimliğinin tespit edilmesi ve tutuklanması için çalışmalar devam etmektedir.’

Haberin Devamı

NEYMAR VE BIANCARDI OLAYI DOĞRULADI
Biancardi daha sonra Instagram'da bir paylaşımda bulunarak: ‘Maddi şeyler kurtarıldı, önemli olan herkesin iyi olması ve olaya karışan kişilerin bulunması.’ dedi. Daha sonra Neymar da bir mesaj paylaşarak 'Tanrıya şükür herkes iyi.' ifadelerini kullandı.

Neymara büyük şok Sevgilisini ve yeni doğan kızını kaçırmaya çalıştılar

1 YIL SAHALARDAN UZAK KALACAK

Saldırı şoku yaşayan Neymar önceki hafta kötü bir sakatlık geçirmişti. Uruguay ile Brezilya arasında oynanan milli maçta, ilk yarının son anlarında Sambacıların yıldız ismi Neymar, rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından sakatlanmıştı. Sezon başında Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al-Hilal'e transfer olan yıldız oyuncunun sol diz ön çapraz bağı ve menisküsünün yırtıldığı açıklanmıştı. Neymar'ın rehabilitasyon sürecinde her şey yolunda gitse bile yıldız oyuncu Eylül 2024'ten önce sahalara dönemeyecek.

Neymara büyük şok Sevgilisini ve yeni doğan kızını kaçırmaya çalıştılar

YORUM YAZ