MENÜ

Nani'den Manchester United'a zehir zemberek sözler!

Futbol hayatını Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da sürdüren Nani, efsanesi olduğu Premier Lig devi Manchester United hakkında çok önemli ifadeler kullandı. Portekizli yıldız, daha önce de Türkiye'de Fenerbahçe formasıyla boy göstermişti. İşte Nani'nin, şu anda kötü durumda olan Kırmızı Şeytanlar hakkında kullandığı ifadeler...

Nani'den Manchester United'a zehir zemberek sözler!

Premier Lig'in dev ekiplerinden Manchester United'ın efsane oyuncularından olan Nani, bir zamanlar İngiltere'de fırtına gibi esen efsanevi bir kadronun parçasıydı. Portekizli yıldız, vatandaşı Cristiano Ronaldo'nun önderliğinde harika sezonlar geçirip birçok kupa kaldırma sevinci yaşamıştı. Ancak, şu sıralar o günlerden eser yok. Durum böyle olunca Nani, eski günlere nazire yaparak Manchester United'ın mevcut durumu hakkında konuştu. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

TEN HAG'IN YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU!

Manchester United, Premier Lig'de sekizinci sırada yer alıyor, Carabao Kupası'nda Newcastle United'a elendi ve Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'a Old Trafford'da kaybederek kötü performanslarına devam ediyorlar. Son yıllarda Avrupa'nın en fazla harcama yapan kulüplerinden birisi olmalarına rağmen, kıtadaki en büyük kupaları kazanmanın yanından bile geçemediler.

Naniden Manchester Uniteda zehir zemberek sözler

NANİ'DEN SERT SÖZLER

Bu gelişmeler üzerine Kırmızı Şeytanlar'ın eski yıldızı Nani, Erik ten Hag'ın takımının başarılı olmak için gereken temel unsurlardan yoksun olduğunu açıkladı. Gazeteci Pedro Pinto'ya konuşan Nani, şunları söyledi:

Manchester United'ın maçını izlediğinizde hiçbir fedakarlık ruhunun olmadığını rahatlıkla görebiliyorsunuz. 'Kazanmak zorundayız' diyen bir oyuncu grubundan yoksun olduğu çok açık. Topla birlikte koşmalı ve topu ağlara gönderip yeniden kazanmaya başlamak zorundayız!

TEN HAG BASKI ALTINDA!

Kırmızı Şeytanlar'da teknik direktör Ten Hag, yoğun bir baskı altında bulunuyor. Jadon Sancho'nun Ten Hag'la olan kavgası ve Glazer ailesinin mülkiyeti konusundaki belirsizlik de dahil olmak üzere bir kargaşa var. Bütün bunlar, Manchester'da felakete davetiye çıkarıyor. Newcastle'a elenmesinin ardından United, Cumartesi günü Craven Cottage'da Fulham ile kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Naniden Manchester Uniteda zehir zemberek sözler

YORUM YAZ