MENÜ

Messi'den Liverpool efsanesi Carragher'a şaşırtan hakaret! 'Eşek'

Arjantinli süperstar Lionel Messi, kendisiyle ilgili duymak istemeyeceği bazı ifadeler kullandığını düşündüğü Liverpool efsanesi Carragher'a özel bir mesaj göndererek herkesi şaşırttı.

Messi'den Liverpool efsanesi Carragher'a şaşırtan hakaret! 'Eşek'

Liverpool'un efsane oyuncularından olan ve şimdilerde yorumculuk yapan Carragher, Lionel Messi ile ilgili yorumlarının ardından Arjantinli süperstardan özel bir mesaj aldığını açıkladı. Ancak Messi, efsane stopere karşı pek de kibar değildi.

Haberin Devamı

Carragher şok oldu!

Paris Saint-Germain'in Şampiyonlar Ligi'ndeki son başarısızlıkları ağır eleştirilere maruz kalırken Messi, Instagram'da eski Liverpool savunma oyuncusuna özel bir mesaj gönderdi. Daha sonra Carragher, Arjantinli süperstarın kendisine gönderdiği mesajı çevirdiğinde ise büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Messi'den Carragher'a hakaret

CBS Sports'un şu anda Inter Miami'de futbol hayatına devam eden Messi'nin kendisine hiç mesaj gönderip göndermediği sorulduğunda Carragher şu cevabı verdi: “Evet. Arjantinliler İspanyolca mı konuşuyorlar? Sadece bana söylediği, anlamadığım kelimeyi söyleyeceğim. 'Burro' ne anlama geliyor?" Sunucu Kate Abdo daha sonra açık sözlü Scouser'a bu kelimenin ne anlama geldiğini anlattı ve 45 yaşındaki kişi şöyle yanıt verdi: "Eşek, teşekkür ederim."

Haberin Devamı

Messiden Liverpool efsanesi Carraghera şaşırtan hakaret Eşek

Böylece Carragher, Arjantinli süperstar Messi'nin kendisine "Eşek" dediğini itiraf etmiş oldu. Bu mesaj, çoğu kişinin Messi'den beklemeyeceği bir hakaret olarak da kayıtlara geçti. Dünya Kupası şampiyonunun Fransa'daki iki yıllık kariyerinin bitmesinin ardından Amerika'ya transferi nedeniyle şimdilerde Carragher'in yorumlarına pek de takılmadığı ortada... Öte yandan Messi'nin forma giydiği Inter Miami, Pazartesi günü bir sonraki MLS maçında Orlando City ile kozlarını paylaşacak.

Messiden Liverpool efsanesi Carraghera şaşırtan hakaret Eşek

YORUM YAZ