MENÜ

Messi yüzünden işinden kovulan kişiden şaşırtan açıklama: 'Bana dönüp baktı ve...'

MLS'e transfer olarak tüm gözleri oraya çeviren Arjantinli süperstar Lionel Messi çılgınlığı tüm hızıyla devam ederken şaşırtan bir gelişme yaşandı. Messi yüzünden işinden olan kişi, yaptığı açıklamayla büyük bir şaşkınlık yaratı. İşte detaylar...

Messi yüzünden işinden kovulan kişiden şaşırtan açıklama: 'Bana dönüp baktı ve...'

MLS'e transfer olarak tüm gözleri oraya çeviren Arjantinli süperstar Lionel Messi çılgınlığı tüm hızıyla devam ederken şaşırtan bir gelişme yaşandı. Messi yüzünden işinden olan kişi, yaptığı açıklamayla büyük bir şaşkınlık yaratı.

Haberin Devamı

Messi çılgınlığı sürüyor 

Lionel Messi'nin Inter Miami'ye transferi MLS'de şok etkisi yarattı. Muhtemelen gezegendeki en büyük futbolcu, David Beckham'ın futbol kulübünün işini başka bir boyuta taşıdı. Herkes 36 yaşındaki futbolcuyu bir an için görmek için can atıyor. İlk kez Inter Miami'de yer alan Salamanca yeterince şanslıydı ve işi pahasına ona ulaşmayı başardı ve hayatı boyunca unutamayacağı bir an yaşadı. La Nacion'a konuşan Salamanca şu ifadeleri kullandı: 

Otobüslerin park ettiği alandaki tuvaletleri temizliyordum. Neyse ki otobüs geldiğinde ben oradaydım ve tüm oyuncular indi. Otobüsten en son Messi indiğinde, 'Hey dünya şampiyonu' diye bağırdım ve o anda bana dönüp baktı. Tam o anda ben de formamı kaldırıp ona kalemimi gösterdim. Hemen yanına gittim ve imzasını aldım. Güvenlik hemen geldi ve beni tutup dışarı attılar. Messi'ye forma imzalattırdığım için işimden kovuldum, ama kesinlikle bunun her saniyesine değdi.

Prosedürler belli

Bazıları cezanın ciddiyetini sorgulasa da Kolombiyalı kişi, konu profesyonellik olduğunda Inter Miam'ın politikasının gayet iyi farkındaydı. Hem kulüp çalışanlarından hem de taşeron işçilerden profesyonel bir yapıya sahip olmaları ve kimseyi fotoğraf veya imza için rahatsız etmemeleri gerekiyor.Messi yüzünden işinden kovulan kişiden şaşırtan açıklama: Bana dönüp baktı ve...

YORUM YAZ