MENÜ

Mehmet Topal için sürpriz iddia! Yeni adresi....

Süper Lig'deki üç büyük takımda forma giyen ve geçen sezon futbolu bırakan Mehmet Topal için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi.

Mehmet Topal için sürpriz iddia! Yeni adresi....

Geçtiğimiz sene futbolu bırakan ve İspanyol ekibi Valencia'nın yanı sıra Süper Lig'in dev takımlarının formasını giyen Mehmet Topal için sürpriz bir iddia gündeme geldi. 

Haberin Devamı

'MİLLİ FORMA HEDİYE DEĞİL, PRESTİJDİR'

GEÇEN SEZON FUTBOLU BIRAKTI
Mehmet Topal kariyeri boyunca Çanakkale Dardanelspor, Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş formaları giydi. Topal, 2022-2023 sezonunda futbolu resmen bıraktı.

Mehmet Topal için sürpriz iddia Yeni adresi....

FUTBOLA BU SÖZLERLE VEDA ETMİŞTİ

Mehmet Topal futbolu bıraktığını şu sözlerle açıklamıştı:
''20 yıl önce Malatya'dan çıktığım yolda yaşanmışlıklarının gururu ile futbolcu Mehmet olarak son kez karşınızdayım. Çocukluk aşkım, yaşam kaynağım, tutkum olan futbol hayatım boyunca tarifsiz nice gururlar yaşadım. Yeri geldi mutluluğumu tarif edemedim, yeri geldi üzüntümü belli edemedim. Çok kıymetli insanlarla çalıştım, çok kıymetli insanlar tanıdım. Çok da yıprandım, kırıldım. Ama futbola olan sevdam, hepsinin üstündeki profesyonelliğim ile kimseyi kırmadan, saygısızlık etmeden bugünlere geldim. En azından böyle umut ediyorum.

Haberin Devamı

SÜPER LİG EKİBİYLE GÖRÜŞECEK

'HAKKINIZI HELAL EDİN'

'Ben Mehmet Topal, yıllarca beni bağrına basan tüm taraftarlara, çalıştığım tüm kulüplerdeki baştan sona emek veren herkese, tüm başkanlarıma, tüm hocalarıma, benimle yürüyen tüm takım arkadaşlarıma, bizler için emek harcayan tüm medya mensuplarına, her daim yanımda olan aileme, dostlarıma binlerce kez teşekkür ederim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Bambaşka bir serüvenin ilk adımını atmaya giderken hepinizin huzurunda saygı ile eğiliyorum. Hoşçakalın.''

Mehmet Topal için sürpriz iddia Yeni adresi....

MEHMET TOPAL İÇİN A MİLLİ TAKIM İDDİASI

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın adı sır gibi saklanan yardımcılarından birinin Mehmet Topal olacağı iddia edildi.

MASADAKİ İSİM MEHMET TOPAL
Haber Global'de yer alan habere göre; TFF, Montella'nın yardımcılığı için kamuoyunda herkesin üzerinde anlaşacağı birini düşünüyor. Bu bağlamda gündeme gelen isimlerden birinin eski futbolcu Mehmet Topal olduğu belirtildi.

 

Mehmet Topal için sürpriz iddia Yeni adresi....

BÜYÜKEKŞİ: 'MONTELLA'NIN EKİBİNDE 2 TÜRK YARDIMCI OLACAK'

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Montella'nın imza töreninde, yardımcı ile alakalı gelen soruya, 'Hocamız diğer teknik adamlar gibi kendi ülkesinde yaşayıp maçlardan maça Türkiye'ye gelmeyecek. Montella, Türkiye'de ikamet edecek. Birçok maçı televizyondan değil, yerinden takip edecek. Öte yandan U21 Milli Takımımız da Montella'nın kontrolünde olacak. Hocamızın iki Türk yardımcısı olmasını planlıyoruz. Hem bizim hem hocamızın görüşmeleri olacak. Daha görüşmeler gerçekleşmedi. Görüşmelerden sonra hocamızla beraber karar vereceğiz. İnşallah gelecek hafta kimler olacağını paylaşacağız.' cevabını vermişti.

Haberin Devamı

Mehmet Topal için sürpriz iddia Yeni adresi....

YORUM YAZ