MENÜ

Mbappe'ye büyük şok! Real Madrid'e gitmek için annesini kovacak!

Fransız devi PSG'nin süperstarı Kylian Mbappe, önümüzdeki yaz transfer döneminde sözleşmesinin bitmesinin ardından Real Madrid'e gitmenin planlarını yapıyor. Ancak Fransız yıldızın, La Liga devi Madrid'e imza atması halinde annesini menajerliğinden çıkarması gerekecek ve tüm iş bağlarını koparmak zorunda kalacak. İşte tüm detaylar...

Mbappe'ye büyük şok! Real Madrid'e gitmek için annesini kovacak!

Uzun bir süredir Real Madrid'e transfer olacağı konuşulan Mbappe'nin, önümüzdeki sezon PSG ile sözleşmesi sona eriyor. Bu da demek oluyor ki Fransız süperstar, bonservisini eline alıp Real Madrid rüyasını gerçekleştirebilir. Ancak, Mbappe'nin bu transferi gerçekleştirmesi için menajeri olan annesini kovması gerekiyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Real Madrid'e gitme ihtimali yüksek

Mbappe'nin menajerliğini, şu anda yakın ailesinin üyeleri yapıyor. Ancak bu durum, konu İspanya'ya olası transfer müzakereleri olduğunda bazı sorunlara neden olabilir. Mbappe, Paris Saint-Germain ile 2024'te sona erecek olan sözleşmesini henüz uzatmadığı için Madrid ile yoğun bir şekilde bağlantılı olmaya devam ediyor.

Mbappeye büyük şok Real Madride gitmek için annesini kovacak

Annesinin menajerlik lisansı yok

Marca, 24 yaşındaki oyuncunun Santiago Bernabeu'ya transfer olabilmesi için annesiyle mesleki bağlarını koparması gerektiğini açıkladı. Bunun nedeni, yeni FIFA kuralının, transferlerin ve sözleşmelerin yalnızca lisanslı menajerler tarafından görüşülebileceğini zorunlu kılması olarak gösteriliyor. Lamari, FIFA Temsilci Platformunda yer almıyor ve bu nedenle, herhangi bir oyuncuyu resmi olarak temsil etme hakkına sahip değil. Bu nedenle Lamari, Mayıs 2024'e kadar ilgili sertifikaları alamayacak ve oğlunu temsil etmeye devam etmesi halinde para cezasıyla karşı karşıya kalacak. İşte tam da bu nedenden dolay Fransız yıldız, Real Madrid'e transfer olması halinde annesinin menajerlik görevine son verecek. 

Haberin Devamı

Mbappeye büyük şok Real Madride gitmek için annesini kovacak

Bundesliga ve Premier Lig'e gidebilir

Öte yandan; Almanya ve İngiltere'deki takımların şimdilik FIFA kurallarına uymalarını engelleyen blokajlar olduğu için keşfedilebilecek birkaç boşluk var. Bu durum Mbappe'nin, eğer isterse Bundesliga veya Premier Lig'e transfer olabileceği anlamına geliyor. Yani Mbappe, annesini görevde tutmak istiyorsa Premier Lig veya Bundesliga'nın yolunu tutacak. Eğer Real Madrid'e transfer olmak istiyorsa, annesini kovmak zorunda kalabilir.

Mbappeye büyük şok Real Madride gitmek için annesini kovacak

YORUM YAZ