MENÜ

Markovic Trabzonspor'da, El Kaabi olmadı! İşte nedeni

Deprem bölgesindeki takımların yükünü hafifletmek amacıyla yapılan seferberliğe Trabzonspor da dahil oldu. Bordo-Mavililer, Gaziantep FK’da forma giyen sağ kanat oyuncusu Lazar Markovic’le anlaştı. Transfer sezon sonuna kadar kiralık olarak gerçekleşecek.

Markovic Trabzonspor'da, El Kaabi olmadı! İşte nedeni

Gaziantep FK’da oyuncular birçok takımın radarına girdi. Süper Lig ekipleri 18 Şubat’a kadar uzatılan transfer döneminde bu sezon lige devam etmeyecek.

Haberin Devamı

Birçok Süper Lig kulübü Gaziantep FK’dan oyuncuları listesine aldı. Edinilen bilgilere göre oyuncu temsilcileri Süper Lig ekipleriyle dirsek teması halinde.

Markovic kiralık olarak Trabzonspor'da

Bu kapsamda adı çok sayıda takımla anılan Lazar Markavoc’in Fenerbahçe ile değil Trabzonspor ile görüştüğü öğrenilirken, oyuncuyla her konuda anlaşmaya varıldı. Markovic için Trabzonspor’un herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği kaydedilirken transferin sezon sonuna kadar kiralık olarak gerçekleşeceği bildirildi.

Markovic Trabzonsporda, El Kaabi olmadı İşte nedeni

Dün şehre geldi

Oyuncunun sezon sonuna kadar olan maaşını Trabzonspor yüklenecek. Sağ kanatta Edin Visca’nın sakatlanmasının ardından o bölgeyi güçlendirmek adına çalışmalar içerisinde olan Karadeniz ekibi böylece eksiğini tamamlamış olacak. Ülkemizde daha önce Fenerbahçe forması da giyen Sırp oyuncunun dün şehre geldiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Opsiyon olmayacak

Basel maçının ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak olan Markovic’in kontratında satın alma opsiyonu yer almayacak. 1maç cezası var Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Lazar Markovic'in ligde bir maçlık cezası bulunuyor. Markovic buna göre Ümraniyespor karşısında forma giyemeyecek. Markovic'in ilk 11'deyer alacağı maçlarda sahada sadece 2 yerli futbolcunun olması yetiyor.

Markovic Trabzonsporda, El Kaabi olmadı İşte nedeni

Trabzonspor, El Kaabi'yi istiyordu ama olmadı

Trabzonspor, ligde çekilen bir diğer takım olan Hatayspor'dan da bazı oyuncularla ilgilendi. Özellikle Ayoub El Kaabi bunlardan bir tanesiydi.

Hatay, bonservisiyle satıp depremin yaralarını saracak

Hatayspor'un en dikkat çeken isimlerinden biri olan oyuncu için kiralama düşüncesi gerçekleşmedi. Hatayspor, El Kaabi'yi bonservisiyle satarak depremin yaralarını sarmak istiyor.

YORUM YAZ