MENÜ

Mario Balotelli, "Zombi" ilan edildi: "Her şeyi mahvediyor, daha fazla katlanamıyorum!"

Kariyerinde dev takımların formasını giyen İtalyan golcü Balotelli, İsviçre'de zor günler geçiriyor. Takımı Sion lig sıralamasında altlara doğru düştükçe, oklar yıldız golcüye dönüyor.

Mario Balotelli, "Zombi" ilan edildi: "Her şeyi mahvediyor, daha fazla katlanamıyorum!"

Mario Balotelli, eski teknik direktör yardımcısı tarafından şu anki kulübü Sion’da resmen günah keçisi ilan edildi. İtalyan golcünün takımı, İsviçre Ligi’nde zor günler geçiriyor ve bu durumun en büyük sorumlusu olarak Balotelli görünüyor.  

Haberin Devamı

Kariyerinde Avrupa devlerinin yanı sıra Türkiye’de Adana Demirspor formasını da giyen Balotelli için işler hiç iyi gitmiyor. Takımı Sion, son oynadığı maçta hafta sonu FC Servette'e 5-0 yenilmekten kurutulamadı eleştirilerin odağında kaldı.

Mario Balotelli, Zombi ilan edildi: Her şeyi mahvediyor, daha fazla katlanamıyorum

5-0’lık hezimet yaşayan Sion’da, teknik direktör David Bettoni Pazartesi günü görevden alındı ve İsviçre’nin eski teknik direktör yardımcısı Michel Pont, Balotelli'yi acımasızca eleştirdi. Pont, FC Sion'un bu sezonki kötü performansının sebebinin Balotelli olduğunu söyleyerek ona "Zombi" dedi.

“HER ŞEYİ MAHVEDİYOR!”

Pont, İtalyan golcünün sahadaki her şeyi mahvettiğini belirterek Sion kulübünün atmosferine büyük zarar verdiğini söyledi.

"Sion'un sahada bir zombisi var ve o da Mario Balotelli. Her şeyi mahvediyor.”

Haberin Devamı

Mario Balotelli, Zombi ilan edildi: Her şeyi mahvediyor, daha fazla katlanamıyorum

"Takımın tamamına zombi derseniz, bu kesinlikle doğru olmaz. Takımdaki tek zombi Balotelli’dir. Onu kaptanları yapmaya devam etmeleri mümkün değil. Kulüpteki atmosferi mahvediyor. O, gerçekten herkesi çok sinirlendiriyor. Onu, FC Sion gibi bir takımda oynatmak hiç doğru değil.”

"Şahsen Balotelli'ye daha fazla katlanamıyorum. Kulübün içinde takım arkadaşları onu takdir ediyor ve teknik ekip ona çok fazla saygı gösteriyor ve sempati duyuyor. Ancak, ona güvenen herkes sert bir duvara tosladı.”

Mario Balotelli'nin Nice'e Attığı Kafa Golü

YORUM YAZ