MENÜ

Real Madrid'in Jude Bellingham'a yaptığı teklif ortaya çıktı

İspanyol devi Real Madrid, Borussia Dortmund'un genç orta sahası için astronomik bir ücreti gözden çıkardı. Alman ekibinin, bu teklife sıcak bakacağı aktarılıyor.

Real Madrid'in Jude Bellingham'a yaptığı teklif ortaya çıktı

Real Madrid’in en büyük transfer hedefi olarak dikkat çeken Borussia Dortmund’un genç yıldızı Jude Bellingham’ın önümüzdeki sezon İspanyol devinin formasını giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Madrid ekibi, Bellingham için tüm imkanlarını seferber edecek. İspanyol devi, İngiliz orta sahayı kadrosuna katmak için astronomik bir ücreti gözden çıkardı.

Transfere dair birçok spekülasyonun ortaya atılmasının ardından Borussia Dortmund'un sportif direktörü Sebastian Kehl, Bellingham’ın Real Madrid’e gitme ihtimali hakkında konuştu.Kehl, şimdilik İspanyol devinden kendilerine yönelik herhangi resmi bir teklif olmadığının altını çizdi. Fakat, Alman medyası konuya dair oldukça sıcak bir gelişmeyi ortaya çıkardı.

Real Madridin Jude Bellinghama yaptığı teklif ortaya çıktı


BILD’e göre; Real Madrid, Jude Bellingham’ı transfer etmek için Borussia Dortmund ile görüşmelere resmen başladı. Haberde, Real Madrid’in astronomik teklifine de yer verdi. Dortmund, dev teklifin ardından kararını daha hızlı verebilir. Real Madrid CEO'su Jose Angel Sanchez’in Bellingham transferi için bu hafta içerisinde harekete geçeceği aktarılırken  bu transferin en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Luka Modric’in yerine Jude Bellingham’ın düşünüldüğü ve bu nedenle Real Madrid’in bu transferi bitirmek için yoğun çaba harcadığı belirtildi.

Real Madridin Jude Bellinghama yaptığı teklif ortaya çıktı

Öte yandan, Dortmund’un da Bellingham’ı takımda tutmak istediği belirtilirken Alman ekibinin Bellingham’ı takımın en fazla kazanan oyuncusu yapmak istediği iddia edildi. Alman devi, Jude Bellingham'a yıllık 14 milyon Euro gibi dev bir maaş teklif etse de genç oyuncunun gönlü Real Madrid’den yana…

REAL MADRİD, BELLİNGHAM İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI 

İspanyol devi, genç orta saha Bellingham’ı kadrosuna katmak için Borussia Dortmund’a 100 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif yapayı planlıyor. Bu teklif sonrasında Alman ekibinin daha fazla ısrarcı olmayacağı ve Bellingham’ın Real Madrid ile sözleşme imzalayacağı vurgulanıyor.  

Borussia Dortmun ile 2025 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Jude Bellingham, sarı-siyah formayla 129 resmi maçta görev alırken 21 gol atıp 25 asist katkısında bulundu.

 

YORUM YAZ