MENÜ

Manchester City Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Manchester City, evinde Real Madrid'i konuk edecek. Eşleşmenin ilk ayağında Manchester City ile Real Madrid karşılaşacak. Merakla beklenen müsabakada Pellegrini'li Manchester City, Zidane'lı Real Madrid'i ağırlayacak. Peki Manchester City-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte yanıtı...

Manchester City Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kupaya giden yolda dev bir karşılaşma oynanacak.

MANCHESTER CITY - REAL MADRID CANLI İZLE

Futbolseverlerin merakla beklediği yarı final eşleşmesinin ilk ayağında Manchester City, sahasında Real Madrid ile kozlarını paylaşacak.

MANCHESTER CITY - REAL MADRID CANLI ANLATIM

Büyük kapışmada ilk maç, 26 Nisan Salı tarihinde oynanacak. City of Manchester Stadı'nın ev sahipliği yapacağı dev mücadele, TSİ 21.45'te başlayacak.

Bu ikili arasındaki rövanş müsabakası ise 4 Mayıs tarihinde Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak.

İNGİLİZLER'İN YARI FİNAL YOLU

Manchester City; İtalyan devi Juventus, İspanyol temsilcisi Sevilla ve Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'ın bulunduğu D Grubu'nu 12 puanla lider tamamladı. Son 16 turunda Ukrayna takımı Dinamo Kiev'i saf dışı bırakan İngilizler, çeyrek finalde ise Fransa'nın köklü kulübü Paris Saint-Germain'i eledi.

MANCHESTER CITY CEPHESİ

Manchester City Sportif Direktörü Txiki Begiristain, eşleşmeye ilişkin şöyle konuştu:

"Harika bir eşleşme. Bu kupada başarılar elde etmiş bir takımla karşılaşacağız. Fakat bu noktaya kadar geldik. Ve hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz."

İSPANYOLLAR'IN YARI FİNAL YOLU

Real Madrid; Fransız devi Paris Saint-Germain, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ve İsveç temsilcisi Malmö'ye karşı mücadele verdiği A Grubu'nu zirvede noktaladı. Son 16 turunda İtalya'nın köklü kulübü AS Roma'yı eleyen İspanyollar, çeyrek finalde ise Alman takımı Wolfsburg'u saf dışı bıraktı.

REAL MADRID CEPHESİ

Real Madrid Sportif Direktörü Emilio Butragueno, eşleşme hakkında şunları söyledi:

"Tehlikeli bir eşleşme. Manchester City kaliteli ve üst seviyede bir ekip. Agüero ve Silva gibi isimlere sahipler. İki maçta da en iyi futbolumuzu oynamalıyız."

HANGİ KANALDA?

Nefeslerin tutulduğu Manchester City - Real Madrid eşleşmesinde ilk karşılaşmayı futbolseverler, Tivibu Spor 1 kanalından izleme şansına sahip olacak.

Atletico Madrid 1-0 Bayern Münih

Haberin Devamı
YORUM YAZ