MENÜ

Luis Suarez'den flaş karar! Başkan açıkladı

Dünya futbolunun efsane golcülerinden birisi olan Uruguaylı yıldız golcü Luis Suarez, kariyeriyle ilgili flaş bir karar aldı ve kulüp başkanı, konuyu resmen açıkladı.

Luis Suarez'den flaş karar! Başkan açıkladı

Barcelona, Liverpool ve Atletico Madrid gibi takımlarda oynayan dünya futbolunun efsane golcülerinden Uruguaylı yıldız golcü Luis Suarez, kariyeriyle ilgili flaş bir karar alırken Gremio başkanı her şeyi açıkladı.

Haberin Devamı

ADANA'NIN DA GÜNDEMİNDEYDİ!

Uruguay formasıyla Dünya Kupası'nda boy gösteren Suarez Adana Demirspor'un gündemine gelmişti. Golcü futbolcu ile uzun süre görüşülse de Suarez tercihini Brezilya ekibi Gremio'dan yana kullanmıştı. Ayrıca Suarez'in ismi devre arası transfer dönemi için Galatasaray'la anılmıştı. Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, daha sonra yaptığı açıklamada transfer yıldız golcüyle yaptıkları transfer görüşmesini şöyle açıklamıştı.

Luis Suarezden flaş karar Başkan açıkladı

'EŞ PROBLEMİ YAŞIYORUZ'

Luis Suarez için de temaslarının olduğunu dile getiren Sancak, "Suarez'le de görüştük, onun da eşi buraya gelmek istemedi. Eş problemi de yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYOR

Luis Suarez, kış transfer döneminde Brezilya ekibi Gremio ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Uruguaylı yıldız, sözleşme imzaladıktan sonra sağ dizindeki kireçlenme nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor ve sürekli ağrılı bir şekilde futbol oynamak zorunda kalıyor. Yıldız golcü, kulübün sağlık ekibinin yetkisi altında özel bir tedavi görüyor ve bu durum, Suarez'in futbol oynamasını zorlaştırıyor.

Haberin Devamı

Luis Suarezden flaş karar Başkan açıkladı

BAŞKAN AÇIKLADI

Gremio Başkanı Alberto Guerra, Suarez'in sakatlığı hakkında, "Luis Suarez sınırlarını zorluyor. Oynayabilmek için neredeyse her gün özel tedavi görüyor. Ancak, sürekli ağrı hissediyor." dedi.

EMEKLİ OLACAK 

GOAL kaynaklarına göre Suarez'in sakatlık sorunu günden güne daha kötü bir boyuta ulaştı ve konuyla ilgili yönetimle bir görüşme yaptı. Uruguaylı golcü, emeklilik kararını tekrar gözden geçirerek planladığından önce futbola veda edebileceği yöneticilere açıkladı. 36 yaşındaki oyuncunun Gremio ile 2024 yılına kadar sözleşmesi var ve iki taraf arasındaki görüşmeler sürüyor.

Luis Suarezden flaş karar Başkan açıkladı

Suarez, 26 maçta 14 gol atarak Gremio'nun en çok gol atan oyuncusu oldu ve taraftarların büyük bir takdirini kazandı. Gösterdiği form grafiğiyle bir süre daha futbol oynamayı planlayan Suarez, planladığından daha erken bir şekilde sahalara veda etmek üzere...

Luis Suarezden flaş karar Başkan açıkladı

 

 

 

YORUM YAZ