MENÜ

Lionel Messi'yle ilgili şok ses kaydı ortaya çıktı! 'Cinli cüce, şeytan yüzlü...'

Inter Miami'de son dönemde sakatlıklarla boğuşan Lionel Messi ile ilgili şok ses kaydı ortaya çıktı. Rakip takım antrenörü, Arjantinli yıldıza dair inanılmaz sözler söyledi. İşte detaylar...

Lionel Messi'yle ilgili şok ses kaydı ortaya çıktı! 'Cinli cüce, şeytan yüzlü...'

Lionel Messi, takımı Inter Miami'nin CONCACAF Şampiyonlar Kupası çeyrek finalinde Monterrey ile oynadığı ilk maçta yer almadı ancak Chase Stadyumu'nda alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından Luis Suarez, Jordi Alba ve Tata Martino ile birlikte rakip oyuncular ve antrenörlerle kavgaya karıştı.

Haberin Devamı

HAKEME YOĞUN TEPKİ VARDI

Inter Miami'nin 2-1 kaybettiği maçın ardından Lionel Messi ve arkadaşlarının, birçok karara itiraz ettikten sonra maç hakemlerinin bulunduğu odaya yöneldikleri iddia edildi. Monterrey Teknik Direktörü Fernando Ortiz ise maç öncesi yaptığı yorumlarda, Messi'nin oynaması halinde hakemlerin Inter Miami'yi kayıracağını ima etmişti. Bu yüzden maçın ardından Ortiz'e de tepki vardı.

Lionel Messiyle ilgili şok ses kaydı ortaya çıktı Cinli cüce, şeytan yüzlü...

SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Soyunma odası tünelinde yaşanan olaylarla ilgili ortaya bir ses kaydının çıktığı öğrenildi. FOX Sports MX aracılığıyla sızdırılan ses kaydında Monterrey Yardımcı Antrenörü Nico Sanchez'in şunları söylediği aktarıldı: "Cinli cüce (Messi) ele geçirilmişti. Şeytan gibi bir yüzü vardı. Yumruğunu yüzümün yanına koydu ve 'Sen kim olduğunu sanıyorsun?' dedi. Ama ona bakmadığım, gözlerimi kaçırdığım ve karşılık vermediğim için işler daha da kötüye gitti."

Haberin Devamı

'UTANÇ VERİCİ'

Inter Miami Teknik Direktörü Tata Martino'ya söz konusu olay gazeteciler tarafından soruldu. Tecrübeli teknik direktör konuyla ilgili, "Yarınki (Çarşamba) maç çok harika ve en azından bizim açımızdan [heyecan] yaratıyor, bu yüzden futbol dışında olan şeyler hakkında konuşmak zorunda kalmak utanç verici. Yarınki maçla ilgili konuşulacak o kadar çok şey var ki, maç öncesi ve sonrası, futbolla ilgili olmayan şeylerle oyalanmak buna değmez ve uygunsuz" sözlerini sarf etti.

Sakatlıktan harika döndü! Lionel Messi'den çok şık gol...
YORUM YAZ