MENÜ

Lionel Messi'den şaşırtan emeklilik açıklaması! İlk kez duyurdu

Kariyerini Amerika'da Inter Miami takımında sürdüren Lionel Messi'den çarpıcı açıklamalar geldi. Arjantinli süperstar, emeklilik kararı ile ilgili ilk kez net konuştu. İşte detaylar...

Lionel Messi'den şaşırtan emeklilik açıklaması! İlk kez duyurdu

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, geleceği ile alakalı açıklamalarda bulundu. Inter Miami'nin süperstarı ayrıca Barcelona'dan ayrılık süreci ve Arjantin Millî Takımı hakkında da konuştu. Çarpıcı ifadeler kullanan 36 yaşındaki futbolcu, ilk kez emeklilik itirafında da bulundu.

Haberin Devamı

'AYRILMAYA HAZIR DEĞİLDİM'

Barcelona'dan ayrılık sürecine değinen Messi, "PSG'ye gittiğimde değişim zor oldu çünkü Barcelona'da çok iyi gidiyordum ve orada kalmayı planlıyordum. Ayrılmaya hazır değildim, her şey çok hızlı gelişti. Hayatımı kısa sürede yeniden inşa etmek zorunda kaldım. Başka bir ligi, başka bir kulübü, yeni bir soyunma odasını tanımam gerekiyordu" Ne zaman emekli olacağıyla ilgili soruya 36 yaşındaki yıldız, "Artık performans gösteremediğimi, keyif almadığımı ya da arkadaşlarıma yardım edemediğimi hissettiğim an bırakacağımı biliyorum. Kendimi çok iyi eleştirim, ne zaman iyi oynadığımı, ne zaman kötü oynadığımı bilirim. O adımı atma zamanının geldiğini hissettiğimde, yaşımı düşünmeden atacağım. Kendi iyi hissederse, her zaman yarışmaya devam etmeye çalışacağım çünkü sevdiğim ve nasıl yapılacağını bildiğim şey bu" dedi.

Haberin Devamı

Lionel Messiden şaşırtan emeklilik açıklaması İlk kez duyurdu

EMEKLİLİK SÖZLERİ

Ne zaman emekli olacağıyla ilgili soruya ise 36 yaşındaki yıldız, "Artık performans gösteremediğimi, keyif almadığımı ya da arkadaşlarıma yardım edemediğimi hissettiğim an bırakacağımı biliyorum. Kendimi çok iyi eleştirim, ne zaman iyi oynadığımı, ne zaman kötü oynadığımı bilirim. O adımı atma zamanının geldiğini hissettiğimde, yaşımı düşünmeden atacağım. Kendi iyi hissederse, her zaman yarışmaya devam etmeye çalışacağım çünkü sevdiğim ve nasıl yapılacağını bildiğim şey bu" yanıtını verdi.

"ŞAMPİYON OLMASAYDIK ARJANTİN'İ BIRAKIRDIM"

Lionel Messi, Katar'daki Dünya Kupası zaferi için ise şunları söyledi: "Bizim için, ailelerimiz ve tüm ülke için dünya şampiyonu olmak büyüleyiciydi ve ömür boyu bizimle kalacak. Şampiyon olmasaydık milli takımı bırakırdım ama neyse ki şampiyon olmayı ve Arjantin'e bir şampiyonluk daha kazandırdık." 2023 yılından bu yana Inter Miami'de forma giyen Lionel Messi'nin MLS temsilcisiyle sözleşmesi aralık 2025'te sona eriyor.

YORUM YAZ