MENÜ

Lionel Messi transferi Inter Miami'nin kasasını doldurdu

Sezonunun sona ermesi ile beraber PSG'de sözleşmesini tamamlayan ve daha önce Inter Miami'ye transfer olacağını açıklayan Lionel Messi resmi olarak takıma katıldı. MLS ekibi ile sözleşme imzalayan ve stadyumda taraftarlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Lionel Messi daha maça çıkmadan takımına büyük katkı vermeye başladı. Transfer olmasının etkisi ile beraber başta maddi olarak takımına yarar sağlamaya başlayan Arjantinli sosyal medyada da etki gösterdi.

Lionel Messi transferi Inter Miami'nin kasasını doldurdu

Son yıllarda önemli oyuncuların en çok tercih ettiği liglerden biri olan MLS özellikle yıldız oyuncuların son demlerini yaşadığı adreslerden. Lionel Messi de bu kervana katılan yıldızlardan biri oldu. Daha önce Zlatan Ibrahimovic ve şu anda Inter Miami'nin başkanı olan David Beckham da MLS'de forma giyen futbolculardan.

Haberin Devamı

BAYERN MÜNİH RAKİBİNE ACIMADI

SOSYAL MEDYADA ESİYOR

Messi gelmeden önce Instagram'da 1 milyon takipçisi olan Inter Miami birden 8 milyon takipçi sayısına ulaştı. Daha sonra 10 milyon takipçi sayısına ulaşan Inter Miami en çok takipçiye sahip MLS takımı oldu.

Bununla beraber Golden State Warriors, Los Angeles Lakers ve Cleveland Cavaliers'ın ardından Kuzey Amerika'da en çok takipçisi olan Inter Miami kısa sürede ulaşılması zor bir başarıyı elde etti.

Lionel Messi transferi Inter Miaminin kasasını doldurdu

KASA DOLDU TAŞTI

Finansal olarak varlığını hissettirmeye başlayan Lionel Messi varlığını göstermeye başladı. En ucuz kombineler 1200 Euro'ya satılırken 13 bin Euro değerindeki kombineler bile alıcı buldu. Kombinelerin ortalama fiyatı 2300 Euro.

%1200 artışla MLS'de en çok takip edilen takım olan Inter Miami aynı zamanda ticari satışlarda %4500 artış sağlayarak kasasını doldurdu. Henüz daha Messi sahaya çıkmadan bu rakamları yakalayan Inter Miami Arjantinli yıldızın düzenli forma giymesi ile beraber daha da artış bekliyor.

Haberin Devamı

Lionel Messi transferi Inter Miaminin kasasını doldurdu

YORUM YAZ