MENÜ

Lionel Messi, Inter Miami formasıyla MLS'e damga vuruyor!

Fransız devi PSG'den MLS ekibi Inter Miami'nin yolunu tutan Lionel Messi, Amerikan futboluna adeta damga vuruyor. Arjantinli süperstar, Amerikalıların futbola bakış açısını tam anlamıyla değiştirecek gibi görünüyor.

Lionel Messi, Inter Miami formasıyla MLS'e damga vuruyor!

Arjantinli süperstarın Suudi Pro Ligi'ne gideceği tahmin edilirken dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'ın ortak sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami'nin yolunu tuttu. Amerikalıların büyük bir beğenisini kazanan Messi, hem saha içi hem de saha dışında gündeme damga vurmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

Arjantinli süperstar, Amerika Birleşik Devletleri'ne yaptığı şaşırtıcı hamlenin ardından Amerikalı izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Messi'nin gittiği her yerde bilet fiyatları hızla yükselirken, taraftarlar buna rağmen onu izlemek için stadyumları dolduruyor.

Messi çoktan Florida'da ilgi odağı haline geldi. MLS'teki ilk maçı onu New York'un parlak ışıklarına götürdü. Tüm zamanların en iyilerinden birisi olan Messi, 3 Eylül'de Los Angeles'ı ziyaret edecek ve bu maça olan ilgi şimdiden çılgınca bir sayıya ulaştı.

Bilet fiyatları cep yakıyor

TickPick tarafından yapılan açıklamada Los Angeles'ta Messi'yi izlemek için biletlerin 789 dolara satılacağı bildirildi. Fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor. Bu rakamı bir bağlama oturtmak gerekirse, NFL'de 2023'te LA Rams'ın evinde oynadığı her maçı SoFi Stadyumu'nda izlemenin maliyeti yalnızca 775 dolar. Chargers'ın sezonluk kombineleri ise 823 dolardan alıcı buluyor.

Haberin Devamı

Messi, Inter Miami adına üst üste dokuz galibiyet serisinde 11 gol attı. Onun golleri, David Beckham'ın ortak sahibi olduğu takımı Ligler Kupası zaferine taşıdı. Messi, önümüzdeki maçlarda gollerine devam etmeyi arzuluyor.

Lionel Messi, Inter Miami formasıyla MLSe damga vuruyor

 

YORUM YAZ