MENÜ

Levent Şahin'den Türk futbolunda görülmemiş jest!

Türk futbolunun doktoralı tek teknik direktörü olan Levent Şahin, depremin ardından lige devam kararı alan İskenderun FK'nın başına geçiyor. Daha önce 1. Lig'den aldığı çok sayıda teklifi geri çeviren, Süper Lig takımlarıyla adı anılan deneyimli teknik adam, hiçbir maddi beklentisi olmadan İskenderun FK'nın başarısı için mücadele verecek. 

Levent Şahin'den Türk futbolunda görülmemiş jest!

Deprem bölgesinin yaralarını sarmak için futbol dünyasının dayanışması devam ederken teknik direktör Levent Şahin'den uzun yıllar unutulmayacak bir jest geldi. Türk futbolunun doktoralı tek teknik direktörü olan Levent Şahin, depremin ardından lige devam kararı alan İskenderun FK'nın başına geçiyor. Daha önce 1. Lig'den aldığı çok sayıda teklifi geri çeviren, Süper Lig takımlarıyla adı anılan deneyimli teknik adam, hiçbir maddi beklentisi olmadan İskenderun FK'nın başarısı için mücadele verecek. 

Haberin Devamı

Levent Şahinden Türk futbolunda görülmemiş jest

Tek şart koydu

Depremi en yakından hisseden kulüplerin başında gelen ve buna rağmen devam kararı alan Güney ekibinin Şahin'e teklif götürmesinin ardından başarılı çalıştırıcının tek bir şart koyduğu öğrenildi. Başkan Hakan Bolat'la yapılan görüşmede, Şahin'in sezon sonuna kadar kesinlikle para konuşulmamasını istediği belirtildi. 

Kuzenleri vefat etti

Baba tarafından Adanalı, anne memleketi ise İskenderun olan Levent Şahin'in bu jestinin arkasında ise büyük bir gönül bağı var. Büyük felakette 3 kuzeni ve bir eniştesi İskenderun'da vefat eden deneyimli hoca, ilk anlardan itibaren her yarayı sarmak adına çaba gösterdiği bölgeye mesleğini de kullanarak futbolda da katkı vermeyi istiyor. 

Levent Şahinden Türk futbolunda görülmemiş jest

Doktorası var

Haberin Devamı

Antrenörlük kariyerinde bilimsel faaliyetler, eğitim, donanım ve bilgiye önem vererek kariyer basamaklarını tırmanan Levent Şahin, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Fatih Terim'in birinci yardımcısı olarak görev almıştı. Galatasaray'da da 2 şampiyonluk yaşayan ve yine Türk futbolunun en deneyimli ismi olan Terim'in ekibinin en önemli halkası olan Şahin, Gazi Üniversitesi Futbol Antrenörlüğü Bölümünden mezun olduktan sonraki süreçte çok sayıda takımda görev almasına karşın eğitim hayatını sürdürüp Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olan tek teknik adam olarak dikkat çekmekte. Levent Şahin, Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyeti yaşayan Galatasaray'ın büyük başarılarında pay sahibiydi. 

Levent Şahinden Türk futbolunda görülmemiş jest

Maçı izlediler

Şahin ve ekibi ayrıca yeni takımı İskenderun FK'nin Esenler Erokspor ile depremzedelere yardım için oynadığı hazırlık maçında da tribündeydi.

YORUM YAZ