MENÜ

La Liga Başkanı Javier Tebas'tan sürpriz Lionel Messi itirafı!

La Liga Başkanı Tebas, Barcelona'nın efsane futbolcularından olan Arjantinli süperstar Lionel Messi hakkında sürpriz bir itirafta bulundu.

La Liga Başkanı Javier Tebas'tan sürpriz Lionel Messi itirafı!

Barcelona'nın efsane oyuncularından Lionel Messi, 2 yıl önce takımından ayrılıp PSG'nin yolunu tutmuştu. Arjantinli süperstar, sözleşmesinin bitmesinin ardından yeniden Barcelona'ya dönmeye niyetliydi, ancak ekonomik durumlardan dolayı bu dev transfer gerçekleşmedi. Ardından MLS ekibi Inter Miami'nin yolunu tuttu ve Avrupa futbolundan uzaklaştı. La Liga başkanı ise Messi hakkında sürpriz bir itirafta bulunmayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı

La Liga Başkanı Javier Tebas, Lionel Messi'nin 2021'de Barcelona'dan ayrılmasının ardından bunun Arjaninli yıldız ve Barcelona için "üzücü bir son" olduğunu iddia etti. 36 yaşındaki oyuncu daha önce Camp Nou'da 17 sezon geçirmişti. Ancak yeni bir anlaşma konusunda anlaşmaya varılamaması üzerine kulüple gözyaşları içinde vedalaştı.

Messi'nin bu yaz Barcelona'ya döneceği düşünülüyordu ancak o, bunun yerine Inter Miami'ye transfer oldu. Tebas, Messi'nin geri dönüp kariyerini La Liga'da tamamlayamaması nedeniyle üzgün olduğunu söyledi. La Liga Başkanı Javier Tebas, Lionel Messi'nin 2021'de Barcelona'dan ayrılmasının ardından bunun Arjantinli yıldız ve Barcelona için "üzücü bir son" olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

La Liga Başkanı Javier Tebastan sürpriz Lionel Messi itirafı

Tebas'tan Messi itirafı!

36 yaşındaki oyuncu daha önce Camp Nou'da 17 sezon geçirmişti. Ancak yeni bir anlaşma konusunda anlaşmaya varılamaması üzerine kulüple gözyaşları içinde vedalaştı. Messi'nin bu yaz Barcelona'ya döneceği düşünülüyordu ancak o, bunun yerine Inter Miami'ye transfer oldu. Tebas, Messi'nin geri dönüp kariyerini La Liga'da tamamlayamaması nedeniyle üzgün olduğunu söyledi.

Tebas, Buenos Aires'te düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: "Messi, kariyerini La Liga'da bitirmedi çünkü Leo ve FC Barcelona aynı fikirde değildi. Keşke İspanya'da kalıp spor kariyerini İspanya'da bitirebilseydi. Bu onun için, benim için ve Barcelona için en iyisi olurdu. Keşke PSG'ye hiç gitmeseydi ve La Liga'da kalsaydı. Bu filmin sonu Messi ve İspanyol futbolu açısından üzücü oldu."

Messi, Ligue 1'de PSG formasıyla iki sezon geçirdi ve burada lig şampiyonluğunun yanı sıra Fransa Süper Kupası'nı da aldı. Başarılarına rağmen Fransa'da zor bir dönem geçiren Messi, şu anda MLS'te David Beckham'ın Inter Miami kulübüyle kariyerine devam ediyor.

Messi artık yeteneklerini Amerika'ya taşıdı ve bunu yaparken de harika bir performans sergiliyor. Arjantinli efsane, şu ana kadar Miami formasıyla çıktığı 11 maçta 11 golün yanı sıra 5 asist kaydetti. Tüm zamanların en iyi oyuncularından birisi olan Messi, muhtemelen futbol hayatını Amerika'da bitirecek.  

Haberin Devamı

La Liga Başkanı Javier Tebastan sürpriz Lionel Messi itirafı

YORUM YAZ