MENÜ

La Liga başkanı Javier Tebas'tan Mbappe ve Haaland açıklaması

La Liga başkanı Javier Tebas, Pazar günü Real Madrid ile Barcelona'nın karşılaşacağı El Clasico öncesi açıklamalarda bulundu. Tebas konuşmasında Real Madrid ve Barcelona'ya transferleri gündemde yer alan yıldız futbolcular Erling Haaland ve Kylian Mbappe'ye değindi.

La Liga başkanı Javier Tebas'tan Mbappe ve Haaland açıklaması

İspanya La Liga başkanı Javier Tebas, Pazar günü Real Madrid ile Barcelona'nın karşılaşacağı El Clasico öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

AS'ta yer alan habere göre El Clasico hakkında görüşlerini aktaran Tebas, "El Clasico dünyanın en önemli spor etkinliklerinden biri ve biz sokaklara çıkıp taraftarlarımızla birlikte doyasıya bu heyecanı yaşamak istiyoruz. Bu maç dünya çapında yaşansa da, maça ev sahipliği yapan şehir, sporun dünya başkenti statüsüyle de örtüşüyor." dedi.

"Barcelona'nın durumu hakkında endişelenmenize gerek yok"

Barcelona'nın ekonomik durumunun söylenenden daha iyi olduğunu belirten Tebas, "Barça, çok büyük bir kazanç kapasitesine sahip olan çok büyük bir kulüp. Oyuncu satışlarından gelir elde edebilir, üst düzey fonlar ve şirketlerle işbirliği yapabilir. Önemli olan Barça'nın önümüzdeki sezon için planladığı kadronun maliyetini düşürmesi. Kulüp bu konuya oldukça odaklanmış durumda. Barcelona'nın durumu hakkında endişelenmenize gerek yok" sözlerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Mbappe ve Haaland sözleri

İsmi Barcelona ile anılan Haaland hakkında La Liga Başkanı, "Barcelona'daki durum nedeniyle bunu karmaşık görüyorum, ancak ekonomik anlamda finansal 'fair play' yerine getirildiği zaman her şey olabilir" sözlerini söyledi.

Real Madrid'e transferi gündemde yer alan Kylian Mbappe hakkında ise Tebas, "Kesin olan şey, Mbappe'nin PSG'de devam etmeyeceği, gelecek sezon nerede olacağını açıklamaması normal değil. Bana göre PSG'de olmayacak." dedi.

YORUM YAZ