MENÜ

Kylian Mbappe: Türkiye için elimden geleni yapacağım

Fransız devi PSG'de forma giyen ve dünyanın en iyilerinden biri olan Fransız süperstar, Omuz Omuza programına katıldı. Yaşanan felaketi 'Büyük bir trajedi' olarak özetleyen Kylian Mbappe, "Elimde olan tüm imkanları Türkiye'deki çocuklar için kullanacağım. Elimizden geleni yapacağız" yorumunu yaptı.

Kylian Mbappe: Türkiye için elimden geleni yapacağım

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremler sonrasında binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Dünyanın dört bir yanından yardımlar gelirken futbol camiası da Omuz Omuza verdi. Şimdiden dünya futbol tarihinin en iyi futbolcularından biri olan, 24 yaşında olmasına rağmen PSG ile tarihi performanslar gösteren Kylian Mbappe de programa uzaktan canlı olarak bağlandı.

Haberin Devamı

'Burada olduğum için gurur duyuyorum'

Daha önce milli futbolcumuz Merih Demiral'a imzalı formasını açık artırmaya sunması kaydıyla gönderen Mbappe, bu kez de canlı yayında duygusal açıklamalar yaptı. Fransız süperstar, "Daha kalpten konuşmak için Fransızca konuşuyorum. Büyük bir trajedi yaşandı. Hayal gücümüzü bile aşan bir durumdu. Dünya futbol camiası bir araya toplanacak ve görevi olan desteği verecekler. Gurur duyuyorum burada olduğum için. İlk olarak futboldan bahsetmeden evvel çocukların hayalleri çok önemlidir. Dualarımda yerleri var. Elimde olan tüm imkanları onlar için kullanacağım. Türkiye için her şey çok daha iyi olacak diye düşünüyorum. Elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kylian Mbappe: Türkiye için elimden geleni yapacağım

Mbappe canlı yayının hemen ardından kişisel sosyal medya hesabından Türkiye paylaşımı yaptı. İşte o paylaşım:

Kylian Mbappe: Türkiye için elimden geleni yapacağım


 

YORUM YAZ