MENÜ

Kayserispor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ligdeki son iki maçında da galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe, bugün Kayseri'nin konuğu olacak. Kanarya'da hedef kazanıp zirve iddiasını sürdürmek ve Ajax sınavı ile Galatasaray derbisi öncesi moral kazanmak. Peki bu zorlu mücadele saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Kayserispor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Süper Lig’de bugün Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı kazanarak, ligde iki hafta sonra galibiyetle tanışmayı hedefliyor.

Süper Lig’de son iki haftada Beşiktaş’a 3-2 yenilip, Akhisar Belediyespor’la 2-2 berabere kalarak 5 puan kaybeden Sarı-Lacivertliler, kötü gidişe Kayseri deplasmanında dur demek istiyor.

İlk 7 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgiyle 14 puan toplayan Fenerbahçe, bu deplasmandan 3 puanla ayrılıp, hem zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek hem de önce 22 Ekim Perşembe günkü Ajax, ligde ise 25 Ekim Pazar günü Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesine moral kazanarak çıkmak istiyor.

Son 4 maçını da kaybetti


Tolunay Kafkas yönetimindeki Kayserispor ise lige iyi bir başlangıç yapamadı. İlk 7 haftada sadece bir galibiyet alan Kayseri temsilcisi, 5 puanla 16. sırada yer alıyor. Ligdeki son 4 maçını da gol atamadan kaybeden Kayserispor, Fenerbahçe önünde çıkışa geçmenin planlarını yapıyor.

Peki Kayserispor-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? Bu zorlu mücadele Saat 17.00’de başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak ve maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Yusuf Dursun

Fener’de son durum

Sarı-Lacivertliler, Kayserispor maçının hazırlıklarını dün yaptıkları idmanla tamamladı. İzlanda’yı 1-0 yendiğimiz milli maçta dizinden sakatlanan Volkan Şen, dünkü antrenmana çıkamadı. Dizindeki ödem ve kanama nedeniyle sağlık ekibinin kontrolüne verilen kanat oyuncusunun son durumu çekilecek MR’dan sonra belli olacak. Volkan’ın yanı sıra sakatlıkları süren Raul Meireles ve Bruno Alves de kadroda yer alamayacak. Şener’in ise yedeğe çekilmesi, yerine sağ bekte Gökhan’ın oynaması bekleniyor.

Kayseri’de son durum

Sezona istediği gibi başlayamayan Kayserispor, Fenerbahçe ile oynayacağı mücadelenin son antrenmanını kendi tesislerinde gerçekleştirdi. Tolunay Kafkas yönetimindeki idmanın, taktik ağırlıklı geçtiği öğrenildi. Bu maç öncesi sakat futbolcusu bulunmayan Sarı-Kırmızılılar, hücum hattındaki iki önemli ismi Biseswar ve Yakubu’ya güveniyor. Fenerbahçe’de kart sınırında oyuncu bulunmazken, ev sahibinde İbrahim Dağaşan ve Marko Simiç kart sınırında yer alıyor.

Kalkavan’la 7. maçları

Bugünkü maçı Mete Kalkavan yönetecek. Her iki takım da, Kalkavan yönetiminde 7. maçlarına çıkacak. Sarı-Lacivertliler, bundan önceki 6 maçta 3 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Kayseri de, 6 maçta 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı. Kalkavan, her iki ekibin lehine ve aleyhine 1’er kez penaltı verdi.

Kayserispor-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

KAYSERİSPOR: Hakan, Zeki Yavru, Mabiala, Simiç, Mustafa Akbaş, Samba Sov, Mihaloviç, Deniz, Oğulcan, Biseswar, Yakubu
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Kjaer, Ba, Hasan Ali, Nani, Mehmet Topal ,De Souza, Diego, Van Persie, Fernandao
STAT: Kadir Has
HAKEM: Mete Kalkavan
SAAT: 17.00
YAYIN: Lig TV

Haberin Devamı
YORUM YAZ