MENÜ

Karim Benzema, kasırgada mahsur kaldı! Al-Ittihad yıldızı...

Al Ittihad taraftarlarınca eleştirilerin hedefinde olan ve baskılardan dolayı sosyal medya hesabını kapatan Karim Benzema'nın yaşadığı zor anlar ortaya çıktı. İşte detaylar...

Karim Benzema, kasırgada mahsur kaldı! Al-Ittihad yıldızı...

Suudi Pro Lig ekibi Al Ittihad'ın, Real Madrid'den ayrıldıktan sonra renklerine bağladığı Karim Benzema için Orta Doğu'da işler sarpa sardı... Yaz aylarında rekor bir ücrete yeni takımına imza atan Fransız golcü, yeni takımına bir türlü alışamadı. Benzema, eleştirilerin hedefindek isim oldu.

Haberin Devamı

ÖYLE BİR TEKLİFİ REDDETMİŞ Kİ...

YOĞUN TEPKİ

Karim Benzema'nın takımı Al Ittihad, Suudi Arabistan Pro Ligi'de şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kaldı. Ligde şu ana kadar 18 maça çıkan Al Ittihad, 28 puan toplayabildi. Lider Al Hilal'in ise 53 puanı bulunuyor. Kulüpte özellikle son üç haftada üst üste alınan mağlubiyetler bardağı taşıran damla oldu. Taraftarların özellikle Karim Benzema'ya karşı yoğun bir tepkisi vardı.

Karim Benzema, kasırgada mahsur kaldı Al-Ittihad yıldızı...

ÜLKEYİ TERK ETMİŞTİ!

Karim Benzema, 20 maçta 12 gol ve beş asistle oynamasına rağmen taraftarlar tarafından sıkça eleştiriliyor. Yıldız futbolcuya bir kısım medya da dahil olmak üzere Ben-Hazima (Yenilginin oğlu) lakabını taktılar. 

'BELLİNGHAM BİZİ ÇILDIRTIR!'

Fransız yıldızın bu eleştirilere daha fazla dayanamayarak Suudi Arabistan'ı terk ettiği ortaya çıkmıştı. Öte yandan 35 yaşındaki yıldız, gelen ölüm tehditleri nedeniyle sosyal medya hesabını da kapattı.

Haberin Devamı

Karim Benzema, kasırgada mahsur kaldı Al-Ittihad yıldızı...

KASIRGADA MAHSUR KALMIŞ!

MARCA'nın edindiği bilgiye göre Karim Benzema, kasırga nedeniyle Mauritius Adaları'nda mahsur kaldı. Fransız yıldız bu nedenle henüz Suudi Arabistan'a ulaşamadı. Suudi Pro Lig, Asya Kupası için şubat ayına kadar tatilde. Karim Benzema'nın şimdi nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

YORUM YAZ