MENÜ

Kadın futbolunda Galatasaray - Fenerbahçe derbisi

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 10. haftasında yaşanacak derbi heyecanında Galatasaray, Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Kadın futbolunda Galatasaray - Fenerbahçe derbisi

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 10. haftasında bugün derbi heyecanı yaşanacak. Petrol Ofisi’nin isim ve forma göğüs sponsoru olarak iki yıldır desteklediği Galatasaray ve Fenerbahçe kadın futbol takımları, ligin zirvesini ilgilendiren derbide karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Puan cetvelinde averajla 2. durumda bulunan Fenerbahçe, 9 maçta 8 galibiyet, 1 mağlubiyet alırken 21 gol atıp, kalesinde 3 gol gördü. Rakibiyle aynı puanı paylaşan ve 3. sırada yer alan Galatasaray ise yine 8 galibiyet, 1 mağlubiyetin ardından 22 gol kaydederken, 9 maçın ardından kalesindeki 5 gole engel olamadı. Daha önce 1’i özel olmak üzere; toplam 5 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında Galatasaray ve Fenerbahçe ikişer galibiyet elde ederken, bir kez de berabere kaldı.

Saat 14:00'da Florya Metin Oktay tesislerinde oynanacak mücadele S Sport, GS TV ve FB TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

Kadın futbolunda Galatasaray - Fenerbahçe derbisi

YORUM YAZ