MENÜ

Juventus - Inter maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Koronavirüs tehlikesi nedeniyle ertelenen Juventus - Inter maçı için geri sayım başladı. Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Inter'in kazanmaktan başka çaresi yok. Juventus ise kazanıp, liderlik koltuğunu Lazio'dan almanın hesaplarını yapıyor. Peki, Juventus - Inter maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Juventus - Inter maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

İtalya'da birçok kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs, futbola da yanısımış ve Serie A'yı da vurmuştu. Ertelenen Juventus - Inter maçı bugün oynanacak. 60 puanlı Juventus, 62 puanlı Lazio'nun ardında 2. sırada bulunuyor. 54 puanla Inter ise 3. sırada yer alıyor. Juventus'da milli futbolcumuz Merih Demiral, Inter'de ise Victor Moses, Stefano Sensi ve Roberto Gagliardini sakatlıkları nedeniyle dev maçı kaçıracak isimler.

Haberin Devamı

JUVENTUS - INTER CANLI İZLE

İki takım arasında oynanan ilk maçı Juventus deplasmanda 2-1 kazanmıştı. 1 maçı eksik olan Juventus, sahadan 3 puanla ayrılırsa liderlik koltuğunu Lazio'dan devir alacak.

Juventus - Inter maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Allianz Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 22.45'te başlayacak. beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlacak maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Juventus - Inter ilk 11'ler:

Juventus: Szczesny, Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Sandro, Bentancur, Ramsey, Matuidi, Costa, Ronaldo, Higuain

Inter: Handanovic, Skriniar, De Vrij, Bastoni, Candreva, Vecino, Brozovic, Barella, Young, Lukaku, Lautaro

YORUM YAZ