İşte bu yüzden Cristiano Ronaldo! Meslek sırrı ortaya çıktı

Dünyaca ünlü süperstar Cristiano Ronaldo, uzun yıllar futbol dünyasının zirvesinde yer aldı. Portekizli futbolcu, en yüksek seviyede oynadığı dönemlerde şu anda olduğu gibi fiziğiyle ve güçlü yapısıyla her zaman dikkat çekti. İşte Ronaldo'nun meslek sırrı...

İşte bu yüzden Cristiano Ronaldo! Meslek sırrı ortaya çıktı

Portekizkli süperstar, futbola başladığı yıllardan şu ana kadar her zaman en üst seviyede mücadelesini verdi. Cristiano Ronaldo, fiziğiyle ve gücüyle neden her zaman zinde olduğunu ortaya koydu. Süperstarın meslek sırlarına göz atalım...

Haberin Devamı

Beş Ballon d'Or sahibi Portekizli ikon, yıllar boyunca mükemmellik kavramının karşılığını verdi ve bu yönüyle diğer futbolculara örnek oldu. Ronaldo kendisinden ve etrafındakilerden en iyisini talep ediyor ve bu çalışma etiğiyle neden 39 yaşına kadar oynayabildiğini herkese gösterdi.

YİNE FORMUNDA!

Ronaldo bu sezon 48 gol kaydetti ve Şampiyonlar Kral Kupası'nda büyük bir kupa kazanacak. 2023-24 sezonunun sonuna ve bu yazki Avrupa Şampiyonası'na doğru fiziksel ve zihinsel olarak yine en iyi durumunda olmaya özen gösteriyor.

İşte bu yüzden Cristiano Ronaldo Meslek sırrı ortaya çıktı

'Beni aramayın!'

Ronaldo, beynini zinde ve bedenini rahat tutmak amacıyla teknoloji şirketi Whoop ile küresel bir elçi ve yatırımcı olarak iş birliği yaptı. Çalışmalar sayesinde odak seviyesini nasıl artırdığını anlatan CR7, stres ve uyku yönetimi hakkında şunları söylerken, "Önemli bir şey var, saat 10-11'den sonra konuşmuyorum. Telefonda konuşmuyorum. Beynim yüzünden gece konuşmayı sevmiyorum. O yüzden saat 10'dan sonra beni aramayın!" diyerek mesleki anlamda bir sırrını da paylaşmış oldu.

Haberin Devamı

Ronaldo, Whoop'un vücudunun "içini ve dışını" tanımasına yardımcı olduğunu ve bunun da onu sahaya çıktığında elinden gelenin en iyisini yapmaya hazırladığını söylüyor. Tüm zamanların en iyisi için emeklilik hâlâ uzak görünüyor. CR7, emekli olmayı düşünmeden önce yine rekorların altını üstüne getirmeye çalışacak.

YORUM YAZ