MENÜ

İspanyol kulübünün sahibinden Jorge Jesus itirafı!

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve şimdilerde Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al Hilal'in teknik direktörlüğünü yapan Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile ilgili sürpriz bir itiraf geldi. İşte detaylar...

İspanyol kulübünün sahibinden Jorge Jesus itirafı!

Geçen sezon başında Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevine getirilen Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, kariyerine Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'de devam ediyor.

Haberin Devamı

SUUDİ ARABİSTAN'DA ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde oynadığı 19 maçta 17 galibiyet ve iki beraberlik alan Al Hilal, namağlup bir şekilde 53 puanla zirvede yer alıyor. En yakın takipçisi Al Nassr ile arasında yedi puan fark bulunuyor.

İspanyol kulübünün sahibinden Jorge Jesus itirafı

JORGE JESUS İTİRAFI

İspanyol ekibi Almeria'nın Suudi Arabistanlı sahibi Turki Al Sheikh, ülkesine gittiğinde verdiği röportajda Jorge Jesus hakkında bir itirafta bulundu.

'DOĞRU KİŞİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ'

Turki Al Sheikh, Jorge Jesus ile her zaman iyi ilişkilerinin olduğunu ifade ederek; "Jorge Jesus ile güçlü bir ilişkim var. Almeria'da sattığım en pahalı oyuncuyu o aldı ve transfer ettiğimiz Brezilyalı oyunculardan biri onun tavsiyesiyle geldi.

Almeria'daki insanlarla sürekli iletişim halinde, bizden oyuncu aldı ve bize oyuncu tavsiye etti. Sert bir antrenör olduğunu biliyorum. Onunla Almeria'nın teknik direktörü olması için sözleşme imzalamak istedim, ancak kulüpte önemli bir pozisyonda ve Jorge Jesus ile 30 yıldır arkadaş olan biri var.

Haberin Devamı

İspanyol kulübünün sahibinden Jorge Jesus itirafı

Bana onun doğru kişi olmadığını söyledi. O sert bir antrenör ve antrenmanları çok sert olduğu için takımın yarısıyla sorun yaşar dedi" ifadelerini kullandı.

İspanyol kulübünün sahibinden Jorge Jesus itirafı

YORUM YAZ