MENÜ

İspanya'yı karıştıracak transfer! Barcelona ve Real Madrid karşı karşıya.

Manchester City'den ayrılması gündemde olan Portekizli oyuncu Bernardo Silva için El Clasico ekipleri transfer mücadelesine girebilir.

İspanya'yı karıştıracak transfer! Barcelona ve Real Madrid karşı karşıya.

La Liga'da şampiyonluk yarışında kıyasıya rekabete giren Barcelona ve Real Madrid şimdi de Bernardo Silva için karşı karşıya gelmek üzere.

Haberin Devamı

TEKLİFLERİ BEKLİYOR

The Athletic'in haberine göre La Liga'da oynamak isteyen Silva, Barcelona veya Real Madrid'den gelecek teklifleri dinlemeyi düşünüyor. Bernardo Silva'nın Ocak ayında ayrılmak istediği ancak Manchester City'nin gitmesine izin vermediği iddia edilmiş olsa da yıldız oyuncunun sezon bittikten sonra ayrılmak istediği gelen haberler arasında.

İspanyayı karıştıracak transfer Barcelona ve Real Madrid karşı karşıya.

80 MİLYONLUK TEKLİF
Silva'nın bonservis bedelinin 80 milyon euroyu bulması beklenirken, Camp Nou tarafı oyuncunun kendilerine katılmakla ilgileneceğinin farkında. Ancak 'Financial Fair Play' kuralları Barcelona'nın işini zorlaştırabilir. Real Madrid ise oyuncuya Barcelona kadar öncelik vermese de transfer, sezonun nasıl bittiğine bağlı olacak.

Haberin Devamı

MBAPPE DE İSTİYOR
İngiliz The Sun gazetesinin yaptığı habere göre Mbappe, Paris yönetiminden Bernardo Silva transferine öncelik verilmesini talep etti.  Mbappe takımın yaratıcılık sorunu olduğunu düşünüyor ve Portekizli orta saha oyuncusunun bu sorunu çözmede etkili olacağına inanıyor.

İkili 2015-2017 yılları arasında Monaco'da beraber oynadılar. 52 maça çıkan ikili 33 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadılar. Mbappe ve Silva ikilisi 2017'de Ligue 1'de şampiyon yaparak PSG tekelini dahi kırdılar.

İspanyayı karıştıracak transfer Barcelona ve Real Madrid karşı karşıya.

GUARDIOLA'NIN VAZGEÇİLMEZİ
2017'de Monaco'dan City'e transfer olan Bernardo Silva 281 maçta 50 gol ve 56 asistle oynadı. Gösterdiği performanslarla hem City'nin hem de Portekiz milli takımının vazgeçilmez isimlerinden olan yıldız futbolcunun geleceği merak konusu.

YORUM YAZ