MENÜ

Rui Costa'dan Enzo Fernandez'e çok ağır sözler! 'Bir daha kapıdan giremez'

Enzo Fernandez, transferin son gününde Benfica'dan Chelsea'ye 121 milyon Euro karşılığında imza atarak rekor kırmıştı. Gündeme oturan transfer sonrası Benfica Başkanı Rui Costa, Enzo'yla ilgili çok ağır açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Rui Costa'dan Enzo Fernandez'e çok ağır sözler! 'Bir daha kapıdan giremez'

Benfica'nın başkanı ve eksi futbolcusu olan Rui Costa, rekor bedelle Chelsea'ye transfer olan Enzo Fernandez'in transferin son günündeki davranışlarıyla alakalı olay açıklamalarda buldun.

Haberin Devamı

121 MİLYON EUROLUK REKOR TRANSFER

Dünya Kupası'nda Arjantin ile şampiyon olan 22 yaşındaki Enzo Fernandez turnuvanın da en iyi genç futbolcusu seçilmişti. Bu performans sayesinde 121 milyon Euro'ya Chelsea'ye transfer olan genç futbolcu İngiltere'de rekor bedel ödenen futbolcu oldu.

Rui Costadan Enzo Fernandeze çok ağır sözler Bir daha kapıdan giremez

RUI COSTA'DAN ÇOK SERT SÖZLER

Costa, perşembe günü düzenlediği basın toplantısında "Enzo Fernandez Benfica'da kalmak istemedi. Bize hiç şans tanımadı. Elimden gelenin en iyisini yaptım, üzgünüm ama gitmek isteyen bir oyuncu için ağlamayacağım. Chelsea teklif yapınca fikrini değiştirmek gerçekten imkansızdı. Enzo'yu yazın göndermek için Chelsea ile bir anlaşma bulduk ancak kalmak istemedi.' dedi.

Costa ayrıca konuşmasının sertliğini arttırarak, 'Israr etmeye çalıştık ancak oyuncu Benfica'da devam etmek istemedi. İşte o zaman her şey değişti. O noktada 'Bir daha Benfica'da oynayamaz' dedim. Öyle bir oyuncu artık bizim soyunma odamıza giremez. " açıklamalarında bulundu.

Haberin Devamı

Rui Costadan Enzo Fernandeze çok ağır sözler Bir daha kapıdan giremez

CHELSEA'DEN TRANSFER ÇILGINLIĞI

Enzo Fernandez'e 121 milyon Euro ödeyerek rekor kıran Chelsea oyuncu ile 8.5 yıllık sözleşme imzaladı. Londra ekibi Enzo ile beraber Mudryk, Badiashile, Madueke, Malo Gusto, Andrey Santos, David Datro Fofana ve Joao Felix isimlerini kadrosuna katarak gelecek için pahalı yatırımlar yaptı.

ENZO FERNANDEZ'IN KARİYERİ

Futbola River Plate alt yapısında başlayan Fernandez kiralık olarak Defensa'da da forma giydi. Temmuzda 44.25 milyon Euro'ya Benfica'ya transfer olan 22 yaşındaki futbolcu 31 Ocak'ta Chelsea yolunu tuttu.

Enzo Fernandez tüm klasmanlarda toplam 116 maça çıktı 18 gol atıp 19 da asist yaptı.

Enzo Fernandez'in final sonrası tepkisi

YORUM YAZ