MENÜ

İngilizlerin kabusu Benzema

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Real Madrid, Chelsea'yi 2-0 mağlup ederken ilk golün sahibi Karim Benzema, Şampiyonlar Ligi'ndeki son 11 golünü de İngiliz takımlarına karşı atmış oldu.

İngilizlerin kabusu Benzema

Şampiyonlar Ligi'nde 2021'de kupayı müzesine götüren Chelsea, son şampiyon Real Madrid'e İspanya'da oynanan çeyrek final ilk maçında 2-0 kaybetti. Geçen sezon da rakibini bu turda eleyen Real'in gollerini Karim Benzema ve Asensio kaydetti. İki asist yapan Vinicius da, galibiyette başrolü oynadı. Grup aşamasında gol atamayan Benzema, İngilizlere karşı şovuna devam etti.

Haberin Devamı

Los Galacticos'un kaptanı Benzema, Son 16'da Liverpool'a 3 gol atarken, Maviler'in ağlarını da sallayarak, Kupa 1'deki son 11 golünü de İngiliz takımlarına karşı atmış oldu. Real'in hocası Carlo Ancelotti de, kulübüyle bu arenadaki 47 sınavında 35. zaferini elde etti.

Önceki günkü diğer maçta ise iki İtalyan ekibinin kapışmasında Milan, sahasında Napoli'yi 1-0 yenerek, avantajı kaptı. İki eşleşmenin derövanşları 18 Nisan Salı günü oynanacak

YORUM YAZ