MENÜ

Harry Kane, korkulu rüyasını açıkladı: "Gerçekten zordu..."

Bugüne kadar birçok üst düzey stopere rakip olan Bayern Münih'in yıldızı Harry Kane, kendisini en çok zorlayan savunma oyuncularını açıkladı.

Harry Kane, korkulu rüyasını açıkladı: "Gerçekten zordu..."

Harry Kane, son 10 yıldır dünya futbolunun en iyi forvetlerinden ve en golcü oyuncularından biri olurken, düzenli olarak hem kulüp hem de ülke adına olağanüstü performanslar sergiledi. İngiliz forvet yaz aylarında, yıllarını verdiği Tottenham Hotspur'dan ayrılarak Bayern Münih'e transfer oldu. ESPN'e konuşan Kane, kariyerinde kendisini en fazla zorlayan savunma oyuncularını açıkladı.

Haberin Devamı

Harry Kane, korkulu rüyasını açıkladı: Gerçekten zordu...

Golcü futbolcu, kendisini en çok zorlayan savunma oyuncuları sorulduğunda şu yanıtı verdi: "Karşılaştığım en zorlu savunmacılar mı? Evet, kariyerimin başlarında John Terry ile karşılaştım ve onun, boşuna dünyadaki en iyi savunmacılardan biri olmadığını gözlemledim. Gerçekten çok zekiydi. Daha sonra Chiellini ile İtalya ve Juventus'a karşı oynadım. Ona karşı gelmek de gerçekten zordu. Vücudunu iyi kullanıyordu, güçlüydü. Bu yüzden Terry ve Chiellini diyeceğim."

Galatasaray taraftarını övmüştü

İngiliz santrfor, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da Galatasaray ile oynanan maçta sarı-kırmızılı taraftara hayranlığını dile getirmişti.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Atmosferden çok etkilendiğini belirten Kane, "İstanbul'a ilk kez geldim. Galatasaray taraftarına çok teşekkür ederim. Bu atmosferden sonra kulaklarım duyuyor mu emin değilim. Galatasaray'ın stadında oynamak çok zor. Taraftarın takıma etkisi gerçekten üst düzey. Bu yüzden önemli bir galibiyet aldık" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Bu sezon Bayern Münih'i sırtlıyor

Kane, bu sezon da Bayern Münih'i golleriyle sırtlamaya devam ediyor. İngiliz santrfor tüm kulvarlarda 18 karşılaşmaya çıktı. Yıldız oyuncu, söz konusu 18 maçta 22 gol atıp yedi asist yaptı. Bundesliga'da 18 gol atan Kane, Şampiyonlar Ligi'nde ise dört kez fileleri havalandırdı.

Bayern Münih, Almanya Bundesliga'da 9 Aralık'ta Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya gelecek. Kane, bu karşılaşmada da Thomas Tuchel'in en büyük kozu olacak. Bayern, ligde 13. hafta sonunda 32 puanla Bayer Leverkusen'in arkasında ikinci sırada yer alıyor. Lider Bayer Leverkusen'in ise 35 puanı bulunuyor.

YORUM YAZ